Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nincs bátorságom a lányoknál, de szeretnék barátnőt?
Nem vagyok valami határozott, és önbizalom hiányom is van de az okát nem tudom. Meg nem is tudom elképzelni hogy engem akarjon egy lány. Úgy is találna helyettem jobbat. Igaz én nagyon megbecsülném és szeretém a barátnőmet ha lenne. De még is inkább az ellenkező viselkedésű fiúk a jobbak nekik.
Légyszi segítsetek!
Addig, amíg a béka segge alatt van az önértékelésed, addig totál felesleges bárkit is keresned, mert problémát fogsz csak problémára halmozni.
Építsd fel először azt, ha kell, fordulj pszichológushoz önismeret céljából, utána hidd el, sokkal jobb lesz. Tapasztalatból mondom.
Hát így nem lesz. Neked sem kéne olyan lány, aki semminek tartja magát, amikor tucatnyi jobb lehetőséged van. Persze, most azt gondolod, hogy jaj, ugyan már, te pont erre vágysz, de hidd el, amint lesz némi tapasztalatod, már máshogy fogod látni.
Mit tegyél? Nagyon egyszerű, de nagyon nehéz lesz eleinte: járjál társaságba! Ennyi. Szépen heti rendszerességgel elmész közösségbe, beszélgetsz, ismerkedsz sok új emberrel mindkét nemtől. Szimpla haverkodási szándékkal. Majd amikor ez már simán megy, észre fogod venni a változást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!