Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beteges apakomplexusos vágynak számít vagy normális hogy erre vágyok és lehet ilyen párom?
Fiatal lányként a nálam sokkal idősebb 30 fölötti férfiak tetszenek (a halványabb ráncok is tetszenek és néhány ősz hajszáll) akik jóval magasabbak nálam (mondjuk legalább 20 cmvel, én 170 körül vagyok), izmosak szálkásak, férfias arcuk van (sűrű sötét borosta és szemöldök, erős csontos álkapocs, vastag nyak stb...).
Emellett nagyon tetszik az extrém védelmező viselkedés:
Kézen fogva sétálás úgy hogy az ő keze van elöl hogy védje az enyémet
Ha járádn megyünk egymás mellett akkor menjen mindig azon az oldalon ami közelebb van az úttesthez,
Lépcsőn ha fel megyünk ő menjen mögöttem, ha le megyünk ő menjen előttem ha elesnék elkapjon,
Tömegközlekedésen állítson a sarokba és álljon elém hogy eltakarjon a többi embertől
És szóljon rám nagyon határozottan ha túl sokat akarok inni vagy valami hülyeséget akarok csinálni
Egyrészt alapból nagyon kevés ilyen 30-as férfi van külsőre, másrészt félek attól ha találnék is ilyet akkor ő inkább a saját korosztályában ismerkedne és engem nem venne komolyan, szóval nem tudom hogy nem irreális elvárások e ezek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!