Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beteges apakomplexusos vágynak számít vagy normális hogy erre vágyok és lehet ilyen párom?
Fiatal lányként a nálam sokkal idősebb 30 fölötti férfiak tetszenek (a halványabb ráncok is tetszenek és néhány ősz hajszáll) akik jóval magasabbak nálam (mondjuk legalább 20 cmvel, én 170 körül vagyok), izmosak szálkásak, férfias arcuk van (sűrű sötét borosta és szemöldök, erős csontos álkapocs, vastag nyak stb...).
Emellett nagyon tetszik az extrém védelmező viselkedés:
Kézen fogva sétálás úgy hogy az ő keze van elöl hogy védje az enyémet
Ha járádn megyünk egymás mellett akkor menjen mindig azon az oldalon ami közelebb van az úttesthez,
Lépcsőn ha fel megyünk ő menjen mögöttem, ha le megyünk ő menjen előttem ha elesnék elkapjon,
Tömegközlekedésen állítson a sarokba és álljon elém hogy eltakarjon a többi embertől
És szóljon rám nagyon határozottan ha túl sokat akarok inni vagy valami hülyeséget akarok csinálni
Egyrészt alapból nagyon kevés ilyen 30-as férfi van külsőre, másrészt félek attól ha találnék is ilyet akkor ő inkább a saját korosztályában ismerkedne és engem nem venne komolyan, szóval nem tudom hogy nem irreális elvárások e ezek...
Amúgy ez olyan DD-LG fétis lehet kicsit túlgondolva..
Amiben amúgy van fantázia, meg jópofa, de mértékkel adagolva tökjó lehet.
Ez szerintem se apakomplexus hanem annál súlyosabb elmebetegség. Mindegyik pontod beteg de a legbetegebb ez: "Tömegközlekedésen állítson a sarokba..." Állítson? Mi vagy te, rongybaba?
Erősen remélem hogy ez a kérdés csak valami rossz vicc.
Khm.
Nem egészséges olyan kapcsolatra vágyni, amiben te ennyire alàrendelt vagy.
A gond viszont ott kezdődik, hogy egy ilyen férfinél ez sok egyébbel is jár, kéz a kézben. Például hogy ő dönti el, hogy mit veszel fel, kivel találkozhatsz, hová mész. Jutalmaz, dícsér, vagy...megbüntet.
A kezdeti udvarlást gyorsan felváltja a másik véglet. Mire észbe kapsz, már a sarokban remegve várod haza, hogy reméled, ma nem rontottál el semmit, mert akkor...
Sok esetben nem ver meg, "csak" ordít, megaláz, korlátoz, elszigetel a csaladodtól. Kiszolgáltatott helyzetbe hoz, például ő eltart, addig se ismerkedsz a munkahelyen. És/vagy gyorsan jön az esküvő, gyerek, és onnantól nem ugrálsz olyan könnyen. Egy pár pofon után se. De ha "csak" megfélemlít, akkor még áltatod magad (egy életen át), hogy ez a normális, ha jól viselkedsz, nem lesz baj.
Időről időre lesz egy udvarlós időszak, amikor pont olyan, amire vágysz, te meg elhiszed, hogy megváltozott. Ezért is tart évekig, mire ki tudsz lépni.
Szóval. Szerintem most keress egy pszichológust, könnyebb, mint utólag.
Állítson a sarokba? 🤣🤣🤣
Jót nevettem ezen.
Te beteg vagy a fejedre akkor is ha trolllkodsz akkor is ha igaz amit írtál.
Agyturkász való számodra és nem apádnak való férfi.
Azta majdnem ilyen férfi vagyok mint akiről írtál, 36 éves :D
A gyomrom felfordult olvasás közben, remélem soha nem kerül a közelembe ilyen nő, elnézést kislány. A probléma az hogy sok hülye fog felajánlkozni neked már itt is, bár én arra nem lennék büszke ha nő nemű lennék és csak egy szexbabábak akarnának, mert az írásidból az jön le hogy kb arra vagy jó de a férfi akire vágysz annak több kell ennél, úgyhogy itt nagy pofára esések lesznek.
Jól gondolom hogy akik nagyon erősen gyűlölködnek, meg PMben is melegebb éghajlatra küldenek külsőre az ellenkezői annak amit leírtam? Máskülönben nem értem hogy miért vált ez ki valakiből ekkora gyűlöletet. Csomó embernek van mindenféle fura fétise.
Elfogadom hogy sokan azt írják hogy ez nem egészséges, nyilván ezt kérdeztem, de nem értem miért kell emellett ezért ennyire agresszívan gyűlölködni, meg ler***ncozni...
Jaj kérdező ne foglalkozz ezekkel a gyökér incelekkel, szerintük csakis az lenne az elfogadható ha a csúnya, csóró, lúzer incelek jönnének be nekünk. 🤣🤣
Teljesen normális, hogy bejönnek az idősebb férfias pasik. Az lehet, hogy tényleg van egy "sub-hajlamod", de ezzel sincs semmi probléma ha találsz egy megfelelő férfit és normális keretek között működtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!