Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire veszitek figyelembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire veszitek figyelembe egy esetleges ismerkedésnél, hogy az illető tud-e helyesen írni?

Figyelt kérdés
Mennyire kizáró ok, ha egyáltalán nem tud helyesen írni, tehát akár a legegyszerűbb szóban is hibázik?
2024. máj. 25. 11:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%

Teljesen kizáró ok. Képtelen vagyok vonzódni egy alakhoz, aki nem tud minőségien, igényesen fogalmazni és írni.

Kérdező, ha meg a tesód ilyen... hát én ismerkedés során rengeteg olyan emberrel találkozom, akik nem tudnak helyesen írni! Szóval netalántán a tesód is találhat egy ilyen embert. Szerintem ez nem olyan nehéz :D

2024. máj. 25. 12:47
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
#11: nem lenne célravezetőbb, ha a tesód speciális csoportokba járna, és hozzá hasonló képességekkel bíró nőkkel próbálna ismerkedni, nem random emberekkel az interneten?
2024. máj. 25. 12:58
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekelnek a néha hibák vagy mobillal gyorsan írnak ékezetek nélkül vagy hasonlók, de pl olyan hogy:"teccesz" "aszt" "már itten vagyok" ezek nálam helyből tiltással járnak.
2024. máj. 25. 13:11
 14/22 anonim ***** válasza:
70%

Meg ilyen is, hogy :"lessz"

Tilt töröl pá.

2024. máj. 25. 13:12
 15/22 anonim ***** válasza:
66%

Csak az extrem zavar.

Egyebkent nem.

Leven diszes vagyok es baromira nem latom ha hibazok ahogy sok esetben azt sem ha masik ir el valamit.

Egyebirant Mensa tag vagyok 🤣

Vagyis az intelligencia nem fugg ossze a helyesirassal.

2024. máj. 25. 13:32
 16/22 anonim ***** válasza:

Semennyire.

Nekem tökéletes a helyesírásom, mindig ötös voltam belőle.

Régen én is azt hittem, hogy a helyesírás az intelligencia fokmérője, de ma már nem hiszem ezt.

A főnököm biomérnök és doktor, nagyon okos ember elég vacak helyesírással, kollégám villamosmérnök és szintén, a pasimnak is rossz a helyesírása, de attól még nagyon intelligens, a történelemben nagyon jártas és minden komoly témáról lehet vele beszélgetni.

2024. máj. 25. 14:14
 17/22 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha csak elütések vannak az nem zavar. Velem is sűrűn megesik, pedig a legnagyobb Samsung telóm van, de egyszerűen nagyok az ujjaim. Viszont ha tényleges helyesírási hibák vannak, akkor nálam az alacsony értelmi szintre és igénytelenségre enged következtetni.
2024. máj. 25. 14:21
 18/22 anonim ***** válasza:
Egyetlen hiba is kizáró ok
2024. máj. 25. 15:13
 19/22 anonim ***** válasza:
Az ADHD nagyobb kizáró ok.
2024. máj. 25. 15:24
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Ilyet csak azért nem lehet kikötni a mai világban szerintem, mert példának okáért - szigorúan tekintve - itt hárman írtak helyesen 19-ből. Mindennel együtt szigorúan tekintve az sincs benne, aki állítólag ötöst kapott. Bocsánat! De a háromból is ketten csak azért, mert teljesen egyszerű mondatokat írtak. :D Persze attól is függ, hogy ki hogyan tudja egyáltalán a helyesírást és mit akar belőle elvárni. Ez itt a Gyakori, de régi hosszas tapasztalatom alapján a társkereső még rosszabb. Egyszerűen a nép nyelvtantudása elkorcsosult és nem figyel oda semmire. Van egy bejáratott netnyelv és jól van az úgy.
2024. máj. 25. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!