Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire veszitek figyelembe egy esetleges ismerkedésnél,
hogy az illető tud-e helyesen írni?
Teljesen kizáró ok. Képtelen vagyok vonzódni egy alakhoz, aki nem tud minőségien, igényesen fogalmazni és írni.
Kérdező, ha meg a tesód ilyen... hát én ismerkedés során rengeteg olyan emberrel találkozom, akik nem tudnak helyesen írni! Szóval netalántán a tesód is találhat egy ilyen embert. Szerintem ez nem olyan nehéz :D
2024. máj. 25. 12:47
#11: nem lenne célravezetőbb, ha a tesód speciális csoportokba járna, és hozzá hasonló képességekkel bíró nőkkel próbálna ismerkedni, nem random emberekkel az interneten?
2024. máj. 25. 12:58
Engem nem érdekelnek a néha hibák vagy mobillal gyorsan írnak ékezetek nélkül vagy hasonlók, de pl olyan hogy:"teccesz" "aszt" "már itten vagyok" ezek nálam helyből tiltással járnak.
2024. máj. 25. 13:11
Meg ilyen is, hogy :"lessz"
Tilt töröl pá.
2024. máj. 25. 13:12
Csak az extrem zavar.
Egyebkent nem.
Leven diszes vagyok es baromira nem latom ha hibazok ahogy sok esetben azt sem ha masik ir el valamit.
Egyebirant Mensa tag vagyok 🤣
Vagyis az intelligencia nem fugg ossze a helyesirassal.
2024. máj. 25. 13:32
Semennyire.
Nekem tökéletes a helyesírásom, mindig ötös voltam belőle.
Régen én is azt hittem, hogy a helyesírás az intelligencia fokmérője, de ma már nem hiszem ezt.
A főnököm biomérnök és doktor, nagyon okos ember elég vacak helyesírással, kollégám villamosmérnök és szintén, a pasimnak is rossz a helyesírása, de attól még nagyon intelligens, a történelemben nagyon jártas és minden komoly témáról lehet vele beszélgetni.
2024. máj. 25. 14:14
Attól függ, ha csak elütések vannak az nem zavar. Velem is sűrűn megesik, pedig a legnagyobb Samsung telóm van, de egyszerűen nagyok az ujjaim. Viszont ha tényleges helyesírási hibák vannak, akkor nálam az alacsony értelmi szintre és igénytelenségre enged következtetni.
2024. máj. 25. 14:21
Egyetlen hiba is kizáró ok
2024. máj. 25. 15:13
Az ADHD nagyobb kizáró ok.
2024. máj. 25. 15:24
Ilyet csak azért nem lehet kikötni a mai világban szerintem, mert példának okáért - szigorúan tekintve - itt hárman írtak helyesen 19-ből. Mindennel együtt szigorúan tekintve az sincs benne, aki állítólag ötöst kapott. Bocsánat! De a háromból is ketten csak azért, mert teljesen egyszerű mondatokat írtak. :D Persze attól is függ, hogy ki hogyan tudja egyáltalán a helyesírást és mit akar belőle elvárni. Ez itt a Gyakori, de régi hosszas tapasztalatom alapján a társkereső még rosszabb. Egyszerűen a nép nyelvtantudása elkorcsosult és nem figyel oda semmire. Van egy bejáratott netnyelv és jól van az úgy.
2024. máj. 25. 15:36
Kapcsolódó kérdések: