Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megadnátok a számotokat egy ismeretlennek, ha bejön az illető?
Pont, hogy inkabb a szamom adnam meg, mint egy bepillantast az eletembe, az ismerettsegi korombe. (Pl. latja, kik lajkoltak a kepem.)
Mondjuk erre jo a Snapchat, meg teloszam se kell, es lehet tiltani.
Mi lesz, ha megadom a szamom? Engem csorgetett mar meg zaklato ujabb es ujabb szamokrol. Vagy felveszem, es le is teszem gyorsan, vagy nem fogadok hivast nem ismerostol. Nem erzem a telefonszamot a legnagyobb kiszolgaltatottsagnak. Hamar megunja, ha kattant.
Ha feladsz egy lakáshirdetést vagy eladandó holmit, akkor meg a neten mindenkinek kirakod telszámod...mi is a problémád akkor?
Igazából okos ember, erre is megtalálta a megoldást, de ez nem lesz reklámozva;)
"Ha feladsz egy lakáshirdetést vagy eladandó holmit, akkor meg a neten mindenkinek kirakod telszámod...mi is a problémád akkor?"
Én pl. nem adtam még meg soha telefonszámot egyetlen eladandó holminál sem: igaz, sok mindent nem árultam.
Problémám nincs, de hadd döntsem el, hogy kinek adom meg az elérhetőségemet. Miért fáj ez neked? :)) Nem vagyok rászorulva, hogy idegenek hívogassanak vagy keressenek.
8
Akkor te ilyen "komoly" pötyögős s ovis lehetsz...na, ilyeneket nem lehet komolyan venni semmiben;)
De te hívhatsz idegeneket s persze rejtett számról, hogy hű legyél magadhoz s a "korrektségedhez";)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!