Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy fiú, akivel összejöhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, akivel összejöhetnék és boldogak lehetnénk, de félek a távkapcsolattól, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel az utóbbi időben kiderült nagyon is kedveljük egymást, de most azt mondtam neki hogy nem szeretném erőltetni a dolgot, mert félek a távkapcsolattól.

De minnél jobban tolom el magamtól, annál jobban vágyom rá, de bármikor amikor megfordul a fejemben hogy mégis vele legyek, eszembe jut a távkapcsolat és az hogy nem biztos hogy működni fog:(

Nem lenne nagy távolság köztünk, ugyan abban a városban fogunk járni suliba, csak én a város egyik felén ,ő meg a másik felén lesz:( szigorú szüleim vannak, az apukám főleg, emiatt találkozni is keveset tudunk. Max heti 1x a városban, de ott nem kapjuk meg azt a kellő magán szférát, hogy együtt lehessünk mint egy pár, az utcán nyálaskodni meg nem akarok.

máj. 23. 05:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem keress a lépcsőházból valakit, ha neked ennyire nem megy a """távkapcsolat"""
máj. 23. 09:39
 12/12 anonim ***** válasza:

"azt mondtam neki hogy nem szeretném erőltetni a dolgot, mert félek a távkapcsolattól."

Könnyen belenyugodott? Nem is javasolt megoldást?

máj. 23. 10:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!