Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn jelöltetek már meg ismerősöket, esetleg indult onnan ismerkedésetek ismerősökkel?
Figyelt kérdés
A Tinder feldobott nekem egy ismerős csajt, régebben beszélgettünk egy keveset, bár nem tudom, mennyire jöttem be neki, mennyire érdekeltem, konkrétan nem kezdeményeztem nála. Azon gondolkodtam, hogy megjelölöm őt, de tartok attól, hogy ciki lenne. Nektek volt már ilyen megjelölős, ismerkedős élményetek ismerőssel?máj. 20. 18:51
1/5 anonim válasza:
Nem is értem min parázol. Ha matcheltek akkor őt is érdekled, egyébként meg nem. Nem kell ezt túlgondolni.
2/5 A kérdező kommentje:
Vidéken élünk, és esetleg elmondhatja közös ismerősöknek, hogy rámozdultam. Amennyi a jóindulatú ember a világon, előszeretettel csámcsognának az ilyesmin.
máj. 20. 19:05
3/5 anonim válasza:
#2 először is: ha pletykás a csaj, akkor jobb is, hogy nem lett belőle semmi. Inkább ezt mondja el másoknak, mintsem személyesebb dolgokat amiket kaocsolat alatt tudna meg.
Másodszor, a pletykás emberek nem igazán mondják a szemedbe a kis meséjüket. Legfeljebb visszahallod valakitől.
Harmadszor, és ha elmondja? Legalább nem azt fogják terjeszteni rólad, hogy meleg vagy :)) Ugyan, jobbra húztál valakit tinderen, ezen mégha pletykálnak is, semmi komoly következménye nem lesz.
4/5 A kérdező kommentje:
#3: Nem tudom, hogy pletykás-e, viszont sok rosszindulatú ember az. Ráadásul sokaknak szokása, hogy ilyenkor mindenféle megjegyzésekkel kísérik a történetet, aztán meg mások jóízűen csámcsogva állnak eléd, hogy "Hahaha, tényleg rámozdultál X. Y.-ra? Ettől meg ettől hallottam". Szóval kvázi beléd rúgnak azért, mert ki merted mutatni a vágyaidat, érzéseidet, és még te érezheted magad kellemetlenül. Nekem nem igazán szoktak jó élményeim lenni az ismerkedésekkel.
máj. 20. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!