Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért siklik mindig félre az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért siklik mindig félre az ismerkedésem?

Figyelt kérdés

Húszas éveim közepén járó férfi vagyok és nemrég elkezdtem Tindert használni. Mielőtt megkapom a szokásos gyakoris válaszokat a kategóriában: nem, nem nézek ki rosszul, nem vagyok elhízott és igénytelen sem vagyok magamra.

Matcheim és találkozásaim is vannak nekem tetsző lányokkal, és sokszor úgy veszem ki, hogy kezdetben én is tetszem nekik. A beszélgetésekkel nincs gond sem élőben sem online, amennyiben a másik fél is képes egész mondatokban válaszolni, úgy még sosem szakadt meg ismerkedésem amiatt, hogy kínos csend vagy témahiány lett volna. Valamit mégis elrontok, mert a 2-3-4. randi környékére a kezdeti lelkesedésük látványosan elkezd csökkenni és utána le is zárják velem egy üzenetben az egészet. Egyelőre erre nem tudtam rájönni, mert mindig csak a szokásos sablont kapom, hogy "nem illünk össze", "nem passzol a személyiségünk", "nem érzem amit ilyenkor éreznem kellene" és társai.

Nem tudok rájönni miért van ez és már a lelkesedésem is kezdi elvenni, mert előre félek, hogy megint így végzem.

2023. dec. 24. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
A leírásodból nehéz megállapítani mi lehet a gond, talán van valami a személyiségedben ami nem jött be a lányoknak. Vagy csak ők még "csajok", és nem nők akik valóban társra vágynak.
2023. dec. 24. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Esetleg nem kezdesz túl hamar ragaszkodni hozzájuk? Ezt megérzik és menekülnek (férfiként írom).
2023. dec. 24. 18:43
 3/8 anonim ***** válasza:
51%

"Mielőtt megkapom a szokásos gyakoris válaszokat a kategóriában: nem, nem nézek ki rosszul, nem vagyok elhízott és igénytelen sem vagyok magamra."

Azt viszont nem írtad ,hogy nem vagy incel. Tehát valószínűleg itt van a gond. mármint, ha egyáltalán gondod van az már fixen azt jelenti hogy incel vagy. Sajnálom.

2023. dec. 26. 19:57
 4/8 Szergej55 ***** válasza:
Mindenképpen úgy érzed, hogy te rontasz el valamit?
2023. dec. 28. 09:51
 5/8 A kérdező kommentje:

#1 Nem tudom, lehet ez is játszott 1-2 embernél, de biztosan nem az összesnél. Talán túlságosan távolságtartó vagyok az elején. Tipikusan nem tudok jól olvasni az emberekről, nem igazán tudom eldönteni ki mikor mit akar, hacsak nem mondja. Ezt mondjuk nem írtam le a kérdésbe, de tuti hátráltat.

#2 Nem, ha valamit, akkor a ragaszkodást azt biztosan nem kezdem el hamar 😀

2023. dec. 28. 17:32
 6/8 A kérdező kommentje:
#3 Akkor most leírom külön neked: incel sem vagyok.
2023. dec. 28. 17:42
 7/8 A kérdező kommentje:

#4 Hát volt, akinek a viselkedése alapján tetszettem eleinte, és ő is nekem, szóval ez így hallásra egy jó párosítás lenne, aztán mégsem lett belőle semmi 🤷‍♂️

Most mire gondoljak? 😀

2023. dec. 28. 17:44
 8/8 Szergej55 ***** válasza:
Nem feltétlen rajtad múlik. A nők 90 százalékában is sajnos annyi bizonytalanság és olyan kevés önbecsülés van, hogy simán kerülhetsz a "rossz" oldalra akkor is, ha semmi kirívó problémád nincs, nem kell ehhez szükségszerűen elrontani valamit. Ha megnézed, sokan lusta, anyámasszonykatonája fickókat vagy éppen erőszakos barmokat fognak ki, azok biztos mindent jól csináltak, nem? :) Hát szerintem sem. Normális embert mindkét nemben nehéz találni, az első benyomásnak pedig túl nagy jelentőséget tulajdonítasz, emberek sokszor huszonévek után jönnek arra rá, hogy ez annyira mégsem működik. A nők tetszik, nem tetszik, élettapasztalat és jó környezet hiányában általában rosszul választanak, manapság pedig náluk pattog a labda, mert elrendezett házasságok már nincsenek. Ebből az anyagból pedig ezt lehet főzni, jó találathoz idő és szerencse is kell, szóval ne add fel!
2023. dec. 29. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!