Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz, hogy manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy manapság szinte mindig a nő kezdeményez egy ismerkedést? A férfiaknak elvileg már nem is "szabad" kezdeményezni, mert úgyis a nő választ.

Figyelt kérdés

Ezt egy stylemagazin nevű, amúgy eredetileg nőknek íródott cikkben olvastam. Hogy a mai világban már nem túl elegáns vagy gáláns ha a férfi kezdeményez, mert az a nőknek csak zavaró és/vagy kellemetlen. Ha tetszik egy nőnek egy pasi, akkor úgyis meg fogja tenni ő az első lépést.

Ez igaz? Nők! Ti is mindig megteszitek az első lépést ha tetszik egy pasi, azaz valamilyen formában kezdeményeztek?

2023. júl. 24. 11:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Vagyis beszélgetést kezdeményezek vele, figyelek stb. Vannak azért jelei annak, ha tetszik nekem valaki. De a randirahívást és a valódi kezdeményezést a férfitól vártam mindig is. Van párom.
2023. júl. 24. 12:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha kezdeményezésnek számít egy mosoly vagy a szemezés, akkor igen. A randira hívást, megszólítást, azt még mindig a férfiak szokták.
2023. júl. 24. 12:05
 3/15 anonim ***** válasza:
62%

Mindig a nő kezdeményez és a nő választ. Régen is így volt meg most is.

Csak a női kezdeményezés nem annyira egyértelmű és látványos. Valójában arról van szó, hogy felhívja magára a figyelmet a választottja előtt: szemezés, mosoly, haj igazgatás, látványosan illegeti magát stb.

2023. júl. 24. 12:09
 4/15 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ki lehet mondani, hogyha egy csaj nem kezdeményez velem beszélgetést, vagy nem dobál nagyon egyértelmű jeleket pl. szemezés, mosoly, kacsintás, hajigazgatás, látványos figyelemfelhívás stb. akkor egész egyszerűen annak a lánynak nem tetszek vagy valami egyéb okból nem akar velem ismerkedni, pl. van pasija?
2023. júl. 24. 12:22
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos ez nem így van pedig így kellene lennie. Nőként nekem az a kellemes ha a férfi nem közeledik csak szemkontaktussal kezdeményez és csak akkor mer közeledni ha én arra pozitívan reagálok, rámosolygok például. Minden más közeledést zaklatásnak veszek. Szerencsére van egy tendencia azért de még mindig sok férfi úgy gondolja mi nők csak arra várunk sőt epekedünk, hogy ők bepróbálkozzanak.
2023. júl. 24. 12:26
 6/15 A kérdező kommentje:

5-ös

Na pont valami ilyesmit írt a cikk is.

2023. júl. 24. 12:35
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Kezdeményeztem erre b.szik vàlaszolni még annyit sem, hogy bocs nem....

Nah rohadjak meg ha még egyetlen egy pasinak én írok.

2023. júl. 24. 12:52
 8/15 A kérdező kommentje:

7-as

Nagyon ronda nő lehetsz, ha egy pasi még csak válaszra sem méltatott egy társkeresőn :D

2023. júl. 24. 12:54
 9/15 A kérdező kommentje:
Vagy olyan pasinak írtál aki jobban hasonlít Brad Pitt-re, mint Brad Pitt maga.
2023. júl. 24. 12:55
 10/15 anonim ***** válasza:

Én annyiszor csináltam magamból hülyét, hogy már nem keresek.

Tényleg ha valaki félreérthetetlen módon lekommunikálja majd felém az érdeklődést akkor legyen. De mivel se olyan körökben nem mozgok, se külső, se semmi így nem fenyeget ez a veszély :D szerencsére nem frusztrál már évek óta.

2023. júl. 24. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!