Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy manapság szinte mindig a nő kezdeményez egy ismerkedést? A férfiaknak elvileg már nem is "szabad" kezdeményezni, mert úgyis a nő választ.
Ezt egy stylemagazin nevű, amúgy eredetileg nőknek íródott cikkben olvastam. Hogy a mai világban már nem túl elegáns vagy gáláns ha a férfi kezdeményez, mert az a nőknek csak zavaró és/vagy kellemetlen. Ha tetszik egy nőnek egy pasi, akkor úgyis meg fogja tenni ő az első lépést.
Ez igaz? Nők! Ti is mindig megteszitek az első lépést ha tetszik egy pasi, azaz valamilyen formában kezdeményeztek?
Mindig a nő kezdeményez és a nő választ. Régen is így volt meg most is.
Csak a női kezdeményezés nem annyira egyértelmű és látványos. Valójában arról van szó, hogy felhívja magára a figyelmet a választottja előtt: szemezés, mosoly, haj igazgatás, látványosan illegeti magát stb.
5-ös
Na pont valami ilyesmit írt a cikk is.
Kezdeményeztem erre b.szik vàlaszolni még annyit sem, hogy bocs nem....
Nah rohadjak meg ha még egyetlen egy pasinak én írok.
7-as
Nagyon ronda nő lehetsz, ha egy pasi még csak válaszra sem méltatott egy társkeresőn :D
Én annyiszor csináltam magamból hülyét, hogy már nem keresek.
Tényleg ha valaki félreérthetetlen módon lekommunikálja majd felém az érdeklődést akkor legyen. De mivel se olyan körökben nem mozgok, se külső, se semmi így nem fenyeget ez a veszély :D szerencsére nem frusztrál már évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!