Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel kellene hagynom a kapcsolatokkal, ismerkedésekkel?
Állandóan olyan férfiakat fogok ki, akikről egy idő után kiderül hogy:
-életképtelenek
-kötődési problémáik vannak
-nincsenek túl az exükön
-bosszút akarnak, de akin kellene, azon nem tudnak
-nárcisztikusok
-nem törődnek velem
-csak szexre kellenék
-lelkileg sérültek
-gyermekkori traumák, amiken nem tudnak túllendülni
-valami függőséggel küzdenek (pia, drog, szex, éjszakai élet, szerencsejáték)
-súlyos anyagi problémájuk van
A gondom az, hogy ezek engem nagyon megviselnek lelkileg. Hónapokig tudok rágódni egy szakításon. Tudom és tisztában vagyok vele, ez a helyes, hogy kilépek az ilyen kapcsolatokból, de ettől függetlenül tényleg megviselnek. Szeretném ha működne, áldozatot is hozok a kapcsolatért, türelmes is próbálok lenni, mert az ember tud változni, de valahogy mégis az a vége, hogy én adok és adok, leszívja az energiám, a vidámságom, a boldogságom. Szerintetek inkább hagyjam az ismerkedést, kapcsolatokat? Az egyik szakításom után pszichológus tudott csak kikaparni a "fekete lyukból".
“Én őszintén elgondolkoznék azon, hogy miért ezeket fogod ki mindig”
Azért, mert az emberek olyan 80%-a problémás. Általában pont azoknak megy nehezen a párkeresés, akik rendben vannak lelkileg, mert nehéz olyat találni, akivel egészséges párkapcsolatot lehet fenntartani. És az ilyenek inkább vannak egyedül, mint egy problémás párral (pl. akinek kötődési vagy lelki problémai vannak, önbizalomhiányos, káros szokási vannak, nincsenek ambíciói stb). Olyan, aki rendben van lelkileg, mentálisan, értékrendileg, életmódilag…az emberek nagyon kis százaléka esik ebbe a halmazba, ezért nem csoda, hogy nehéz ilyet kifogni.
Köszönöm a válaszokat.
1: Pont ez az, hogy nem tudom miért vonzom be az ilyeneket. Az ismerkedés kezdetén mindegyik normálisnak tűnik és ezt a látszatot fenntartják pár hónapig, de aztán teljesen kifordulnak magukból. Ha már a kezdetekben is lennének jelek, akkor természetesen nem mennék bele, de tényleg nincs, vagy én nem veszem észre még.
2: Egy személyre több is jellemző volt a felsoroltakból.
3: Nekem is megfordult már a fejemben ez és magamban is keresem a hibákat, csak magunkban sokkal nehezebb észrevenni.
4: Lehetséges, de a pszichológus nem mondta, hogy lennének ilyen gondjaim.
5: Tökéletes ember soha nem lesz, ez tény, de tényleg én is ezt tapasztalom. :( Nekem fontos, hogy az illető legyen anyagilag stabil. Nem vagyok aranyásó, nem kell eltartani, de tudjon bánni a pénzzel, főleg 30 felett. Tudja fenntartani az egyensúlyt a barátok, a munkahely és a párkapcsolat között. Ne menjen egyik rovására sem. Egyedül a súlyos függőségekre mondom azt, hogy azok kizáróak nálam.
6: Nagyon nem egyszerű. A válásom óta csak ilyen embereket fogok ki. Ha menthető a kapcsolat mindkettőtök részéről, szerintem próbáljátok meg helyrehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!