Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerek a kizáró ok ?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy ti összejönnétek e egy fiatal anyukával (18-30 év között)?
Itt most nem olyanra gondolok hogy megdugnád e hanem rendes párkapcsolatra. Ha gondolod fejtsd ki hogy miért igen vagy miért nem.
Mielőtt jönne 100 meg 100 privát: Nem akarok ismerkedni , nem magamról van szó hanem ismerősök storya alapján
2024. máj. 20. 17:20
31/34 anonim válasza:
29-es amikor megyünk ide oda természetesen költöttem a gyerekre. Egyfelől nem minimàlbéren voltam màsfelől nem fogom azt mondani anyàdat meghívom fagyizni téged meg nem. Szülinapjàra, karàcsonyra mindig kapott valamit. Meg mikor bevàsàroltam őt is belekalkulàltam. Nem a pénz része volt a gond. De a fejemben mindig ott volt hogy mit csinàlok én itt, nem az enyém a gyerek. Aztàn a csaj benyögte azt is hogy ő màsikat nem akar. Magamra vettem, szarul esett. Annyra hogy ez volt a vége.
32/34 anonim válasza:
26
Itt nem is vitatja senki hogy egy anyának legyen a gyereke az első, nem az a gond a gyerekes nőkkel.
33/34 anonim válasza:
31
Legalább őszinte volt, és nem hazudozott hogy akar újabb gyereket.
Sok férfi élete így megy tönkre, aztán közös gyerek sose lesz.
34/34 anonim válasza:
Persze. Megértem. Ha nem akar akkor nem akar, és legalàbb nem húzta a dolgot meg nem hazudott. Nem volt velük baj amúgy, csak nem egymàst kerestük. Részemről nincs harag miutàn szétmentünk, és szerintem részéről se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!