Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerek a kizáró ok ?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne hogy ti összejönnétek e egy fiatal anyukával (18-30 év között)?

Itt most nem olyanra gondolok hogy megdugnád e hanem rendes párkapcsolatra. Ha gondolod fejtsd ki hogy miért igen vagy miért nem.

Mielőtt jönne 100 meg 100 privát: Nem akarok ismerkedni , nem magamról van szó hanem ismerősök storya alapján

2024. máj. 20. 17:20
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tapasztalod a gyakorlatban, az életben külön fórum nélkül is mi az ábra.

Ha a pasi is hoz egy gyereket a közös háztartásba és ugyanúgy neveled mintha a sajátod lenne akkor a pasi is úgy fogja a tiédet. S valószínűleg az értékrendetek is azonos ezen a téren (első a gyerekek).

Ha viszont gyerek nélküli pasit akarsz pótpapának... hát ja, úgy már elég komoly kihívás lesz a story. Akinek még nincs gyereke az elsősorban gyerek nélküli nőt szeretne. Elég nyomós okának kell lennie, hogy ne így cselekedjen.

2024. máj. 20. 22:04
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy exem aki egyszer sem látta a lányomat.

Kidobtam, mert bár neki is volt gyereke, azt mondta hogy az más…..

2024. máj. 20. 22:24
 23/34 anonim ***** válasza:
32%
Pedig semmivel sem egyszerűbb egy 18 éves gyerek, aki apucival nyaral, wellnesezik,kirándul, moziba jár, kocsikázni, mint az én 7 évesem!
2024. máj. 20. 22:27
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Komoly kapcsolatra kb. annyi esélyed van, mint a lottó 5-re!
2024. máj. 21. 09:14
 25/34 anonim ***** válasza:
83%

Mint a te 7 évesed, akiknek keresed a balekot akivel felnevelteted másét.

18 évesnek (jobb esetben) megvan a baráti köre, tudja hogy az anyja barátja neki nem pótapuka, közös programra nem lesz nehezék, nevelni se kell.

Elég idős ahhoz hogy a saját apjához is járkáljon bármikor

Hogy hasonlítod össze egy 7 évessel...

2024. máj. 21. 10:31
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond nincs is ezzel , ezért szakítottam.

Ne zavarja őt az én gyerekem.

Nekem mindig a lányom lesz az első!

2024. máj. 21. 10:37
 27/34 anonim ***** válasza:
57%

Érdekes!

Nekem apám akkor tökösebb volt mint a 90%.

Megismerkedett anyámmal, akinek ott volt már a nővérem 4 évesen, és fel is neveltek minket!

2024. máj. 21. 11:00
 28/34 anonim ***** válasza:
54%
Én megpróbàltam. Nagyon szarul éreztem magam hogy zavart, de zavart. Nem a gyerekkel volt a baj. Jófej kis krapek volt. Apja is tudomàsul vette, nem volt gàz. Amikor költöttem rà se fàjt. De mindig hozzà kellett igazodni, én mindig màsodrendű voltam. Nem volt az jó, hiàba volt mind a csaj mind a csalàdja rendes. Békében mentünk szét. Soha többet.
2024. máj. 21. 14:30
 29/34 anonim ***** válasza:
Költöttél rá?
2024. máj. 21. 14:41
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Mert engem pont az riaszt el minden pasitól hogy retteg attól hogy 3 Ft-ba is kerülne a gyerekem.

Mindig a képembe vágná hogy az én gyerekem.

2 éve váltam el, azóta komoly kapcsolatot nem akartam.

Volt persze találka , meg randi, de kapcsolatot inkább nem akarok.

Így meg az mellett hogy randizhatok, még szabad is maradok, és nem is kell mosni, főzni, takarítani egy pasira.

Bőven elég a gyerekem.

2024. máj. 21. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!