Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerek a kizáró ok ?
A kérdésem az lenne hogy ti összejönnétek e egy fiatal anyukával (18-30 év között)?
Itt most nem olyanra gondolok hogy megdugnád e hanem rendes párkapcsolatra. Ha gondolod fejtsd ki hogy miért igen vagy miért nem.
Mielőtt jönne 100 meg 100 privát: Nem akarok ismerkedni , nem magamról van szó hanem ismerősök storya alapján
Szerintem tapasztalod a gyakorlatban, az életben külön fórum nélkül is mi az ábra.
Ha a pasi is hoz egy gyereket a közös háztartásba és ugyanúgy neveled mintha a sajátod lenne akkor a pasi is úgy fogja a tiédet. S valószínűleg az értékrendetek is azonos ezen a téren (első a gyerekek).
Ha viszont gyerek nélküli pasit akarsz pótpapának... hát ja, úgy már elég komoly kihívás lesz a story. Akinek még nincs gyereke az elsősorban gyerek nélküli nőt szeretne. Elég nyomós okának kell lennie, hogy ne így cselekedjen.
Nekem is volt egy exem aki egyszer sem látta a lányomat.
Kidobtam, mert bár neki is volt gyereke, azt mondta hogy az más…..
Mint a te 7 évesed, akiknek keresed a balekot akivel felnevelteted másét.
18 évesnek (jobb esetben) megvan a baráti köre, tudja hogy az anyja barátja neki nem pótapuka, közös programra nem lesz nehezék, nevelni se kell.
Elég idős ahhoz hogy a saját apjához is járkáljon bármikor
Hogy hasonlítod össze egy 7 évessel...
Semmi gond nincs is ezzel , ezért szakítottam.
Ne zavarja őt az én gyerekem.
Nekem mindig a lányom lesz az első!
Érdekes!
Nekem apám akkor tökösebb volt mint a 90%.
Megismerkedett anyámmal, akinek ott volt már a nővérem 4 évesen, és fel is neveltek minket!
Mert engem pont az riaszt el minden pasitól hogy retteg attól hogy 3 Ft-ba is kerülne a gyerekem.
Mindig a képembe vágná hogy az én gyerekem.
2 éve váltam el, azóta komoly kapcsolatot nem akartam.
Volt persze találka , meg randi, de kapcsolatot inkább nem akarok.
Így meg az mellett hogy randizhatok, még szabad is maradok, és nem is kell mosni, főzni, takarítani egy pasira.
Bőven elég a gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!