Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerek a kizáró ok ?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne hogy ti összejönnétek e egy fiatal anyukával (18-30 év között)?

Itt most nem olyanra gondolok hogy megdugnád e hanem rendes párkapcsolatra. Ha gondolod fejtsd ki hogy miért igen vagy miért nem.

Mielőtt jönne 100 meg 100 privát: Nem akarok ismerkedni , nem magamról van szó hanem ismerősök storya alapján

2024. máj. 20. 17:20
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
45%

Biztos hogy nem.

Nem akarok pótapuka lenni, meg egy balek akivel más gyerekét akarnák felneveltetni.

Nyilván ha 40 éves nőnek van egy 18 éves gyereke vagy idősebb az megint más téma, ott már nem ez lehet a céljuk.

Baráti körömben is rossz látni, ahogy az alapból teljesen normális és tényleg rendes fazonoknak valamiért nem jön össze barátnő vagy tartós kapcsolat és a végén behálózza őket egy elhízott 2 gyerekes nő.

Meg azokat se értem akik összejönnek ilyenekkel majd úgy rakja fel a közös képeket hogy a gyerekeimmel...én lennék az apjuk minimum elbeszélgetnék vele

2024. máj. 20. 18:59
 12/34 anonim ***** válasza:
35%

Sajnos ha kisgyereke van örök konfliktust okozna. A gyerek a vérszerinti apjának árulkodna, milyen s@ggfej a nevelőapja, nem hagy neki békén, az meg elkezdené fenyegeti a pasit, meg hivogatni az anyját, hogy állítsa le a gyerekéről a pasiját blabla.

Senkinek nem hiányzik ilyen fejfájás meg cirkusz.

2024. máj. 20. 19:11
 13/34 anonim ***** válasza:
Egy gyerek még igen, több nem
2024. máj. 20. 19:15
 14/34 anonim ***** válasza:
89%

Az esetek többségében az apa le💩ja a gyereket,persze mikor kiderül, hogy új párja van az anyukának akkor megjelenik és játsza a mintaapát, de már hét után elkopik apai ösztön.

A gyerek meg amíg kissebb mondjuk 7 év alatti addig elfogad bárkit aki minimál kedves hozzá.

Az anyukák meg épp hogy azt szeretnék ha az új pasi és a gyerek kedvelné egymást.

A konfliktusok abból szoktak LEGGYAKRABBAN lenni, hogy az új pasi nem tudja elfogadni a gyereket és minden baj: ha közeledik hozzá a gyerek akkor akaszkodnak és direkt pótapát keresett az anya, ha zárkózott a gyerek akkor nem fogadja el és az apjával játszik össze. Ha az anyuka bevonná a gyereknevelésbe akkor a nyakába akarja varrni más gyerekének a gondját, ha úgy van vele majd ő megoldaja akkor a pénze kell, de nem nevelheti a gyereket.stb.stb.stb.

2024. máj. 20. 19:39
 15/34 anonim ***** válasza:
64%
Nem.
2024. máj. 20. 20:26
 16/34 anonim ***** válasza:
0%

"Mielőtt jönne 100 meg 100 privát"

Muhahahhahahaa. Ez jó volt:)

2024. máj. 20. 20:29
 17/34 anonim ***** válasza:
89%
Kizárt.
2024. máj. 20. 20:31
 18/34 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon függ a körülményektől. Voltam ilyen kapcsolatban, az apa nem volt képben évek óta, a gyerek aranyos volt, az anyja meg értelmes diplomás nő, aki nem kért tőlem soha egy forintot sem. Ha adtam, vagy vettem ezt-azt, nagyon örült, értékelte, de nem éreztem soha hogy elvárás lenne. Nem a gyerek miattblett vége.
2024. máj. 20. 20:44
 19/34 A kérdező kommentje:

Amúgy kaptam privátot így is. Hogy milyen pasit keres.

2024. máj. 20. 20:53
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Childfree vagyok, szóval nekem kizáró ok lenne.
2024. máj. 20. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!