Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha tinder bióba azt írom be,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tinder bióba azt írom be, hogy rap szövegbe fényezem magam, az előnyös lehet a csajok felszedésénél?

Figyelt kérdés

Fotók: bmw-nek dőlős, befeszített bicepsszel söröskorsót emelős, pálmafás nyaralós. Bemutatkozó rapszöveg:

"A pubba a csajok mindig zsonganak,

De ha meglátnak egybő körbe donganak!

A nőcik az alfák után bomlanak,

Ezért a karjaimba omlanak!

Péntekenkint eltöltök itt néhány órát

A pultos csajtó kikérek egy rumos kólát,

Megiszok egy unicumot sörbe öntve,

Te leszel a csaj, aki meg lessz döntve!"

2024. máj. 20. 09:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha van BMW , jó szöveg meg sportos test? Akkor miért szenvedsz?
2024. máj. 20. 09:38
 2/7 Grizesteszta ***** válasza:
75%
Sodró erejű a szöveged és lenyűgöző, hogy mennyire helytelenül használod az anyanyelved! Tutira sikered lesz, ehhez BMW se kell, személyiséged varázsa elég lesz.
2024. máj. 20. 09:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, vannak a tinderen nők, akik az ilyen ripacs kreténekre buknak, ahogyan itt is vannak olyanok, akik az ilyen marha vicces és jópofa kommenthuszárokra.

Mivel én egyik sem vagyok, lépek.

2024. máj. 20. 10:18
 4/7 anonim válasza:
Hát velem nem lenne match-ed a tinderen...
2024. máj. 20. 10:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudok az összes nő nevében nyilatkozni, de én élből balra húználak.
2024. máj. 20. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:
ja, olyan rap kedlevő csajsziknál biztos bejön, ha erre utazol, minden ok
2024. máj. 20. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Jól sejtem hogy incel vagy és csak le akarod járatni a bmwesket és a nőket- irigységből?
2024. máj. 20. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!