Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normál alkatú nők mit gondolnak, ha ez kiderül?
Figyelt kérdés
A férfi akivel most ismerkednek vagy most jöttek össze, kiderül róla hogy
A) van túlsúlyos exe
B) nem jártak, de laza kapcsolatban volt elhízott nővel.
Amúgy a hapsi normál alkatú, nem alacsony, nem munkanélküli és még sportolni is szokott.
Szüzek légyszi ne válaszoljanak! Köszi.
máj. 18. 22:46
11/26 anonim válasza:
Erről kéne gondolni valamit? Nekem a ferjemnek előttem duci barátnője volt. Én vékony vagyok. Nem gondoltam semmit.
13/26 anonim válasza:
Kb azt gondolnák, hogy nem lenne jó összebalhézni az ex csajjal, mert simán összetörné őket. Így inkább nagy ívben elkerűlnék.
14/26 anonim válasza:
Ugyanazt gondolnám mintha kiderülne, hogy szőke volt mikor én meg barna. Ő dolga. Semmi közöm hozzá.
16/26 anonim válasza:
Felesleges úgy csinálni, mintha Magyarországon az 50 kilós nő lenne az átlag. Itt az emberek 70%-a túlsúlyos/elhízott, az a fura ha valakinek csak vékony női voltak egész életében.
17/26 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy nincs határozott ízlése.
18/26 anonim válasza:
Nem te dugtad az exét! Azt hiszed különb vagy, mint a túlsúlyos csaj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!