Mit gondolnál egy olyan házról, amit megszeretnèl venni, de kiderül, hogy kìvülről nagyon szép, de több, mint kèt éve több helyen beázik? A tulajnak nincsenek anyagi gondjai. Megvásárolnád tőle, majd beköltöznél?
Nem vennék a nyakamba ekkora melot.
Megtalàlni a csötörest, azutàn hogy a csö kihez tartozik, javittatni, biztositohoz rohangàlni, az is lehet elavult az összes vízcsöve es az egeszet cserélni kellene, közben kiderül mèg jo pár rejtett hiba ezen kivül is, én ezt nem vàllalnàm.
Nem kell megijedni egy kis beázástól.
Ha kell a ház akkor felmérném, hogy mennyibe kerülne a hiba kijavítása és a beázott rész helyreállítása, és azt lealkudnám az árból.
(Meg még amennyit még tudok, erre való hivatkozással.)
Csak azok ijednek meg ilyesmitől, akik a 8.-on laknak és egy csapot sem tudnak megjavítani,
és életükben nem laktak még családi házban.
(Őket már egy hólapátolás vagy fűnyírás hallatán is kiveri a víz.)
#6-os, de pont csaladi hazban laktam, ami sajat, es van tobb evnyi tapasztalatom epitkezesben. Es sajnos volt tapasztalatom beazott fallal is.
Inkabb nem kinlodnek, akarmennyire olcsobb is.
#1 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!