Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek a párkapcsolattól, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a párkapcsolattól, hogy lendülhetek ezen túl?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, még nem volt párkapcsolatom (18/l), és valamiért van bennem egy félelem, pedig vágyom rá. Nem tudom, hogyan kéne túllépnem ezen a szorongáson.

2024. máj. 18. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Keress valakit aki vonzó neked és akiben megbízhatsz , utána kezdj bele , akkor is ha félsz.

Egy pár találkozó és már nem is leszel olyan ideges és félős a közelében :)

2024. máj. 18. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Mert a párkapcsolatot illetően pontosan mitől félsz?

Másik kérdés: saját megítélésed szerint milyen az önérvényesítő képességed? Mennyire vagy képes másokkal szemben kiállni a jogaidért, megvédeni magadat (az érdekeidet)?

2024. máj. 18. 20:34
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 a következményei is félnek, pl a családom mit szól hozzá, mennyire fogok megváltozni személyiségileg, ilyesmik:/

Valamiért az van bennem kiskorom óta, hogy félnék felvállalni mások előtt, hogy szerelmes vagyok, mintha ez az érzés gyengeség lenne. És ez amúgy nagyon rossz, és nem tudom, hogy tudnék ezen továbblépni

2024. máj. 18. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:

"hogy félnék felvállalni mások előtt"

Ezek a "mások" a szüleid?

És ha igen, szokásuk kéretlenül tanácsot adni neked (azaz belevauzni olyasmibe, amihez igazából már semmi közük)?

2024. máj. 18. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyon meg fogsz változni. Mert sokmindent megtanít neked az együttélés. Sok jot es sok rosszat . Megváltozol a párod kedvéért es o is a te kedvedert. Ez igy normalis.

Hogy ki mit szol hozza az eppen nem erdekel egy szerelmes embert. De egyebkent a csaladod is meg fog valtozni, mindenki igazodik majd az uj felálláshoz, ne aggodj.

Ez olyasmi amin mindenki keresztul megy es ment . A szuleid is , a barataid is... nem kell aggodni rajta, csak legyel boldog

2024. máj. 18. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha szorongsz, egyre inkább ilyesmiken agyalsz én pszichológust javaslok számodra, hogy feltárja mi az oka.
2024. máj. 18. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!