Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin hova vinnél egy nőt?
Figyelt kérdés
Mennyit költenél rá?
Olvastam itt sok ellentétes választ!
2024. máj. 15. 23:11
11/18 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy 39 éves örök szűzként fölösleges a részedről randizási tanácsokat osztogatni?
12/18 anonim válasza:
Ágyba, aztán kifizetném az óradíját
13/18 anonim válasza:
#11 szerintem azt viccnek írta. Mivel kva nagy igazságot akart ábrázolni. Miszerint van egy "nő" akin van 2000kg vakolat, és amikor lemossa szörnyethalsz hogy ki ez az undormány veled szemben.
Csak aki ilyeneket ír, általában a kis pipik akik magukra ismertek vergődnek hogy "te se voltál még nővel". Na ezt megelőzve "bevédte" magát.
Pedig igaza van.
15/18 anonim válasza:
Bár sokan elsőre idegenkednek tőle, de strandolni tényleg jó, ha ő is szereti, és mondjuk a nyári 40 fokban nem annyira akarunk ülni valahol csak azért, mert ott légkondi van.
16/18 anonim válasza:
Legtöbb nő nem hajlandó termálba jönni első randira, de aki igen azt megdugtam aznap vagy másnap. Ragaszkodom a termálhoz. Az két személyre 20K én tuti jól érzem magam amúgy is járok.
17/18 anonim válasza:
Leginkább sehova. Randizzon a hóhér bárkivel is. Random arcokkla két feles után lefekszi ka legtöbb nő (feltéve, hogy az illető jól néz ki), de egy átlagos sráctól meg elvárnak fűt-fát.
18/18 anonim válasza:
Ha szeret utazni akkor Bécsbe is kivinném első nap,s addig beszélgetni is lehet:-)Ha nincs szimpátia hazahozom azonnal:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!