Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin hova vinnél egy nőt?
Mennyit költenél rá?
Olvastam itt sok ellentétes választ!
"Mennyit költenél rá?"
Ne haragudj, de ha ilyen kérdés megfogalmazódik benned akkor ez már veszett ügy. Nem akarsz tőle semmi komolyat csak megd-gni és tovább lépni.
Nincs olyan, hogy hova vinnék.
Nálam ez általában úgy menne, hogy előtte már valamennyire megismertem az illetőt így tudnék mondani javaslatot ami esetleg jó lehet neki vagy megkérdezném, hogy ő mit szeretne csinálni.
Több olyan ötletem is lenne ahol el lehet ütni az időt még akkor is, ha nem menne annyira gördülékenyen a kommunikáció.
Összeget pedig nem tudok mondani. Belépőt, innivalót, ennivalót költeném rá, mert szerintem puszta udvariasság és zavarna, ha nem tenném.
Attól függ, mit szeret...
- Legtöbbször egy kávézó tökéletes. Ha esetleg nem kávézik tud rendelni forró csokit, teát... Ezek mellett lehet rendesen beszélgetni.
- Alkoholos hely is jó, hogy kiderüljön mennyit bír a kicsike és megéri e több időt szánni rá.
- Mozi de rossz ötlet, ugyanis legalább egyből van közös téma (a látott film) és aztán lehet haladni más témára. De legalább elindult a beszélgetés.
Attól függ, mit akarsz tőle....
- Nyilván ha csak strigulának kell, akkor lehet egyből hozzád hívni, pezsgő, rendelt kaja és durrbelebumm.
Életedbe nem láttál annyi pénzt még egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!