Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin illik virágot adni a lánynak?
Én nem ajánlom. Egész nap nem akarnám magammal cipelgetni. Semmilyen ajándéknak nem örültem volna. Majd, ha komolyabb lesz a dolog.
29N
Nekem nagyon nyomulós hatást kelt, és nem cipelném.
Ha komolyabbak leszünk jól tud esni, és érzem is hogy őszintén adja, nem hogy első randin bevágódjon.
Vigye az anyját. Majd kifizetem a saját részemet, amikor oda jutunk. 1 hónap marha kevés ilyesmihez. És nem ezt jelenti a jól bánán. Eléggé fogalomzavarban vagy.
Igazad van utolsó!
Sokan amúgy nulla önbizalommal akarnak belekezdeni egy új kapcsolatba és ezért nem mernek elfogadni semmi jót. Mert tudat alatt azt hiszik hogy nem érdemlik meg.
Nekem első találkozáskor egy tálca süteménnyel állított be a férjem, második találkozáskor is, harmadikon elvitt (autóval!) 50 km-re egy gyrososhoz, legközelebb étterem volt a Duna parton, nyáron már nyaralni mentünk külföldre, ezek a szokásai azóta is megmaradtak.
Vett 2 autót a nevemre. Építkezünk , de ő keresi meg az árát, nekem nem kell eltartanom őt, gyakran járunk étterembe.
De amúgy nálunk soha nem volt téma a pénz. Egyszerűen amikor pénzt keres, hazahozza és beteszi a dobozba, abból vásárolunk.
Persze nem minimálbért keres. Vállakozó.
A többi dolgot , hogy mi mindent kaptam ,már inkább le sem írom. Nem akarom hogy támadjanak azok, akik nem így élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!