Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin illik virágot adni a lánynak?
Figyelt kérdés
Jó benyomást kelthet ez ha nem is egy nagy csokrot de pár szálat ad a pasi kiszemelt lánynak?2024. ápr. 19. 08:43
21/28 anonim válasza:
#6 Lol, az nem "jól bánás", hogy virágot ad az első randin, meg egy hónap után nyaralni visz. xD
Pont hogy olyat akarok, aki jól bánik velem, ezért nem keresek ilyet.
22/28 anonim válasza:
Jó, de te lehet hogy lelkisérült, vagy fogyatékos vagy.
23/28 anonim válasza:
Nálam nem kelt jó benyomást.
Ha valaki nem tudja, nekem mi tetszik, tetszene, és úgy tesz gesztusokat, az nem rólam szól, hanem róla, az az ő marketingje. Az azt jelenti, hogy neki a gesztus a fontos, nem az, hogy valóban örömet okozzon.
Nem szeretem a gesztusokat. Legyen mögötte gondolat. Az legyen az üzenet, hogy "figyelek rád", ne pedig az, hogy "ettől most romantikusabbnak hiszel, mint amilyen vagyok".
Nálam az is mínusz, amikor a férfi anyagi dolgokkal próbál imponálni. Akármi is az. Az idejét, az energiáját, a figyelmét szeretném.
26/28 anonim válasza:
Nekem szimpatikus lenne egy ilyen randi.
27/28 anonim válasza:
Miért vannak azok lepontozva, akik örülnek egy szál virágnak? Bakker ennyire alacsonyan van már a léc egyeseknél? Én minden lovagias gesztust értékelek, mert amint látható, erősen kihalófélben van. Csak ne kelljen egy fillért se költeni a lányra, mi? Szánalmasok. Még jó, hogy a barátom nem ilyen, de évekig kellett keresnem, mire ilyen normális srácot találtam. A legtöbb férfi kuka.
28/28 anonim válasza:
#16 amúgy tök jó, hogy a kötekedés megy neked, csak szöveget értelmezni nem tudsz. A virág randira PLUSZPONT, nem azt jelenti, hogy ha nem hoz, akkor már nem is folytatom vele az ismerkedést. De jól esik, ha hoz. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!