Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz társat találni manapság?
A 23-as válaszoló valamelyik közép-amerikai "fejlődő országban", mikor épp átdöcög vele a turistabusz a szegénynegyeden:
"TAKADOGGYATOK DÓGNOZNI!!" ("Nem is értem, miért nem keresel több pénzt")
24
Errol egy South Park rész jutott eszembe!...
Csakhogy, nem stimmel a hely! Itt lehetőséged van dolgozni, jól keresni, minimális atképzéssel is. Nyilván tenni kell érte, de nem értem, hogy aki nem keres jól, és ugy gondolja, hogy ez áll a sikertelensegenek a hattereben, miért nem keres több pénzt??? Miert nem tanul tovább stb. (Es ne fogd a pénzre, 10 félév ingyen van a fősulin) 😶
25.
Normálisan fizető (és jóóó sok lógást megengedő :D) munkahelyem van. Ennek ellenére sem fogok ezer Forintért vásárolni egy pohár szarízű kávét (sztárbáksz, ugyebár), vagy nagy kocsival menősködni. Minek, kinek?
26
Erre nincs is szükség!
Senki nem vár luxus autot, de azért egy középkategoriás autója legyen már a férfinak is. Ahogy luxus házat sem vár el senki, de amikor 40es mamahoteles pasi rámír, hát annál kevesebb kiábranditó dolog van!
Ha pedig KV, akkor inkáb Frei Kávézó.. a Szarbax mellett egyetlen dolog szól: bármilyen edes kv.t meg tudnak csinálni cukormentesen, voszonylag joizure.
27.
Én alapból csak a jegeskávét szeretem nyáron, de azt akkor már inkább egy normál cukrászdában kérem el, mert ott jó lesz az eredménye.
De még ennek ellenére se tartom jó ötletnek a másik fél eszegetésének kifizetését. Pontosan miért is történik ez? Ez valami kőbe vésett paktum, valami ezeréves idióta szabály, amit még megkérdőjelezni se lehet?
28
Dehogynem. Pont egy masik kerdes alatt fejtettem ki, hogy nem baj, ne fizess, nem kotelezo. Senki nem tart pisztolyt a fejedhez. Lesz ezer masik, aki boldogan megteszi 😊 Az meg, hogy bőven telne rá, és igy sem, na az inkább taszito.
29.
Éljen soká a birka lelkület és a csicskába való lemenés. Ezeket nemhogy támogatni nem szabadna, hanem szépen felszámolni. Erre te pl. támogatóan írsz erről (nyilván nem azért, mert haszonélvezője vagy a rendszernek - igazi gerinctelen hozzáállás, hogyha valami rosszul az nem baj, ameddig az én pitiáner érdekeimet szolgálja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!