Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire nehéz társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz társat találni manapság?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi csak egy kis átlagos fizetésből él. Nem top a külseje se, hanem van túlsúlya is. Rögtön az esélyei 10% max. Éveket kell várni egy lehetőségre. A nőket ne vegyük ide! Mert náluk ha kövérkés meg keres 300 ezret akkor ez az ég világon semmiben nem akadályozza abban hogy legyen pasija. Csak nekünk marad a gyász meg a szenvedés egy életen át is akár.
2024. máj. 15. 17:41
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
Mert általában ma már csak használt emberek vannak, akiknek 1000 gondjuk van.
2024. máj. 15. 22:22
 22/33 anonim ***** válasza:
25%
Elmagyaráznám.de álmos vagyok.
2024. máj. 16. 01:26
 23/33 anonim ***** válasza:
22%
Pf....te k*rva hulye vagy kerdezo! Orulj, hogy ferfinak szulettél!!!! Simán tudsz kompenzálni megfelelo egziszzenciával. (Nem is értem, miért nem keresel több pénzt) Mig én??? Nőként.... senkit nem érdekel, mennyit keresek, mennyire vagyok intelligens, CSAK AZ A FONTOS, HOGY NÉZEK KI!!!! és semmi más. Nem szép nőként, nemhogy ugyanolyan nehéz...nehezebb párt találni, mint neked ronda férfiként
2024. máj. 16. 05:19
 24/33 anonim ***** válasza:

A 23-as válaszoló valamelyik közép-amerikai "fejlődő országban", mikor épp átdöcög vele a turistabusz a szegénynegyeden:

"TAKADOGGYATOK DÓGNOZNI!!" ("Nem is értem, miért nem keresel több pénzt")

2024. máj. 16. 13:22
 25/33 anonim ***** válasza:

24

Errol egy South Park rész jutott eszembe!...

Csakhogy, nem stimmel a hely! Itt lehetőséged van dolgozni, jól keresni, minimális atképzéssel is. Nyilván tenni kell érte, de nem értem, hogy aki nem keres jól, és ugy gondolja, hogy ez áll a sikertelensegenek a hattereben, miért nem keres több pénzt??? Miert nem tanul tovább stb. (Es ne fogd a pénzre, 10 félév ingyen van a fősulin) 😶

2024. máj. 16. 14:17
 26/33 anonim ***** válasza:

25.

Normálisan fizető (és jóóó sok lógást megengedő :D) munkahelyem van. Ennek ellenére sem fogok ezer Forintért vásárolni egy pohár szarízű kávét (sztárbáksz, ugyebár), vagy nagy kocsival menősködni. Minek, kinek?

2024. máj. 16. 14:32
 27/33 anonim ***** válasza:

26

Erre nincs is szükség!

Senki nem vár luxus autot, de azért egy középkategoriás autója legyen már a férfinak is. Ahogy luxus házat sem vár el senki, de amikor 40es mamahoteles pasi rámír, hát annál kevesebb kiábranditó dolog van!

Ha pedig KV, akkor inkáb Frei Kávézó.. a Szarbax mellett egyetlen dolog szól: bármilyen edes kv.t meg tudnak csinálni cukormentesen, voszonylag joizure.

2024. máj. 16. 14:42
 28/33 anonim ***** válasza:

27.

Én alapból csak a jegeskávét szeretem nyáron, de azt akkor már inkább egy normál cukrászdában kérem el, mert ott jó lesz az eredménye.

De még ennek ellenére se tartom jó ötletnek a másik fél eszegetésének kifizetését. Pontosan miért is történik ez? Ez valami kőbe vésett paktum, valami ezeréves idióta szabály, amit még megkérdőjelezni se lehet?

2024. máj. 16. 14:46
 29/33 anonim ***** válasza:

28

Dehogynem. Pont egy masik kerdes alatt fejtettem ki, hogy nem baj, ne fizess, nem kotelezo. Senki nem tart pisztolyt a fejedhez. Lesz ezer masik, aki boldogan megteszi 😊 Az meg, hogy bőven telne rá, és igy sem, na az inkább taszito.

2024. máj. 16. 15:05
 30/33 anonim ***** válasza:

29.

Éljen soká a birka lelkület és a csicskába való lemenés. Ezeket nemhogy támogatni nem szabadna, hanem szépen felszámolni. Erre te pl. támogatóan írsz erről (nyilván nem azért, mert haszonélvezője vagy a rendszernek - igazi gerinctelen hozzáállás, hogyha valami rosszul az nem baj, ameddig az én pitiáner érdekeimet szolgálja).

2024. máj. 16. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!