Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz társat találni manapság?
Ha gyászolsz és szenvedsz, az meglátszik rajtad. Együttérezhetnek veled, de nem akarnak a párod lenni. Fel a fejjel, és ami téged zavar, azon változtass, ha tudsz.
Mit gondolsz, ki tökéletes?
Mert normál fizetésem van. Jól nézek ki, adok magamra. Nem vagyok túlsúlyos, teszek ellene.
Nem kell egy szintem alatti. Inkább leszek örökre egyedül, vagy váltok a másik oldalra.
Soha nem kellene egy csöcsös dagadék. Soha. Ha csöcsörészni támad kedvem, nőt fogok keresni. Nem "pasit".
Semmiben nem kéne, hogy akadályozzon, ha van egy vonzó személyiséged, és jársz emberek közé, ahol meg mersz szólítani nőket.
De ha kiül rád, hogy frusztrált vagy a fizud és a külsőd miatt, akkor nyilván no chance, mindenki pozitív, jókedélyű párt akar elsősorban.
Ezekben a kérdésekben azt szeretem, hogy nem jön ki a matek. Tehát, a nők elvétve jönnek össze kövér, szegény pasikkal. Eddig még akár el is lehetne fogadni a felvetést. De, egy kövér, szegény nőnek nem okoz gondot párt találni. Mivel a kövér, alacsony keresetű férfi ritkán kap nőt, így az azonos paraméterekkel bíró nő minden bizonnyal ennél jobb partit talál magának. Tehát, több jó parti van pasiban, mint nőben. Ha ezt a logikát követjük, akkor te kérdező, mint túlsúlyos, alacsony jövedelmű férfi, egy olyan kis százalékú kisebbséghez tartozol, aki ráadásul a párkeresési piac legalját képviseli. De, neked ezzel az egésszel csak a pna hiány a bajod.
Nem tudom. Én nem akarnám azt érezni, hogy a választható opciók legszarabbika vagyok.
Vaaaaaaagy, közel sem ennyire rossz a helyzeted, csak megy az önsajnáltatás ( lehetne nőd, csak az aki lehetne pont nem kell)/nem ezeken a szerinted kardinális paramétereken múlik az egész sikertelenség, hanem valamin, amit balladai homály fed, vagy a hasonló kaliberű nők épp így hoppon maradnak.
Fogyj le, sportolj, tanulj, képezd magad, ne rinyálj, hogy mikor "JÖN A LEHETŐSÉG", menj te oda!
Ha heteroszexuálisokról beszélünk, akkor meg csak úgy jön ki a matek, ha egy férfinak egy nő a párja, hogy nem lehetnek sikeresebbek a nők!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!