Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek mikor fogják fel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek mikor fogják fel, hogy a szaporodás kiváltság és nem alapjog?

Figyelt kérdés
A szaporodás elsődleges célja az erős,esztétikus gének továbbadása és a minél egészségesebb utódok létrehozása.Ez az állatvilágban tökéletesen működik,a nőstény a kiváló himekkel párzik. Nálunk embereknél viszont a patriarchális társadalmakban a férfi a kreált felsőbbrendűségi hitében bármikor szaporodhatott amikor csak akart. Ennek meg is lett sokszor az eredménye csúnya,beteges utódok képében. Szerencsére a mai világban kezd helyreállni a rend, és azoknak a férfiaknak jut szex és nemzés akik általában jó génekkel vannak megáldva. És ez igy van rendjén. Elég csak megnézni a mai fiatalokat akik magasabbak és jokepubbek mint mondjuk a dédapjuk józsi bácsi a porkoltszaftos aszonverőjében. Persze ezekre a mai sracokra fujolnak az incelek a legjobban és követelik a természetes szelekció eltörlését. Mire jó ez?
2024. máj. 14. 17:19
 61/103 anonim ***** válasza:
22%

“ Nyilván nehéz belátni,hogy nincs jó testük,helyes arcuk. Ha belátják, akkor sincsenek előrébb, ösztöneik akkor is vannak,akkor is viszket a micsodájuk,tehát valahol sajnálatra méltóak”

Itt az a baj, hogy alapvetően, mint írásodból is átjön, nem tartod (ahogy más sem) a csúnyább embereket egyenrangúnak, ugyanolyan értékekkel, vágyakkal, álmokkal mint ami a szép embereknek is van.

Tehát a fő gond a társadalomban van, elmentünk kicsit náci irányba. Még nem lenne késő visszatérni, de sajnos ketyeg az óra és hamarosan elmegy az egész emberiség a béka seggébe.

2024. máj. 16. 15:02
 62/103 anonim ***** válasza:
11%
Szóval a femcelek részéről akár ki is pusztulhatna az emberiség?
2024. máj. 16. 15:09
 63/103 anonim ***** válasza:
7%

Csak a kérdező ment el a másik irányba, azért nem kéne általánosnak venni az ilyen véleményeket. Azt kell ugye látni hogy az olyanok mint az itteni kérdező alapból a véresszájú femináci hulladékok krémje.

Ezt ismerjük régóta itt gyakorin, sajnos van egy ilyen rétege az embereknek, és itt összegyűltek, mert itt kimondhatják véleményüket amiért élőszóban egyszerűen agyonvernék őket.

De nem kell komolyan venni az ilyeneket, az ilyenek pont annyira szaporodóképesek általában mint az incelek, vagy ha szaporodnak is, akkor sem marad meg mellettük ember

2024. máj. 16. 15:10
 64/103 anonim ***** válasza:
51%

"Az incelek mikor fogják fel, hogy a szaporodás kiváltság és nem alapjog?"

Ez így rohadtul nem igaz. Nem alapjog, de nem is kiváltság. Természetes emberi dolog, ami normál esetben nem egy hatalmas gyötrődés eredménye. RÉgen ez így is volt, az emberek elvégezték az iskolát, munkába álltak, megnősültek, családto alapítottak, nyugdíjba mentek és meghaltak. Nem kellett ehhez extrém külső, extrém kereset, anyagi helyzet, meg évekig tartó szenvedés azért, hogy párt találjon az átlag Józsi. Minden ment (többnyire) a maga módján. Nyilván akkoriban is voltak olyanok akik egyedül maradtak, nem lett kapcsolatuk, de nem tömegével. Ma a probléma NEM az, hogy pár ember egyedül marad és nem lesz soha kapcsolata, szexuális élete, hanem, hogy ez iszonyatos mértéket öltött, teljesen normális, átlagos fiatalok körében.

Saját példám nagyon jól illusztrálja a problémát.

Ott van apám, most 64 éves, lassan nyugdíjas. Elvégezte a középsulit, majd egyetemre ment, megismerte anyámat, közösen vettek egy családi házat, lett 3 gyerekük, most meg készül a nyugdíjra. Mindezt úgy, hogy anyám nagyon sokáig 10+ évig otthon volt velünk. Szóval egy keresetből (és apám nem keresett jól soha) meg tudtunk élni normálisan. Apám nem volt kiemelkedően zseni, vagy extrém ügyes szakember, csak egy átlagos fazon, átlagos külsővel. és akkoriban ez volt a normális, az átlagos fazon összejött az átlagos nővel és családot alapítottak. Nem kellett semmi hihetetlen dolgot művelni, nem kellett 800000 randira elmenni, meg tinderezni meg tököm tudja miket csinálni.

Az én esetem: megszülettem, elvégeztem a sulikat, egyetemre mentem, lett munkám, van egy saját lakásom, egy kvázi "nyaralóm", van félretett pénzem. Külsőre nem vagyok a toppon, sajnos hamar elkezdtem kopaszodni, de ezen kívül nem gondolnám, hogy ne érnék el egy átlagos szintet. Mégis 5+ éve nincs senkim, életemben egy barátnőm volt akivel 3 évig voltam együtt, majd megcsalt és kidobott. Azóta senkim nincs. 3+ éve konkrétan közöm sincs a nőkhöz, senkit nem érdeklek, totál láthatatlan vagyok. 30 évesen ott tartok, hogy esélytelen, hogy valah is mondjuk megnősüljek és családom legyen. Pedig én csak arra vágytam ami érdekes módon apámnak megadatott. Semmit nem csinálok máshogy, semmivel nem vagyok rosszabb nála, mégis nekem még a lehetőség sincs meg a "normális" életre.

2024. máj. 17. 08:19
 65/103 anonim ***** válasza:
100%

A párkeresésben is a fogyasztói felfogás érvényesül, mint manapság már minden másban. Ha van miből válogatni és az ember meg is teheti (!), hogy válogathasson, akkor élni fog vele és nem fog megelégedni a középszerűvel.

2024. máj. 17. 09:39
 66/103 anonim ***** válasza:
9%

“ csak egy átlagos fazon, átlagos külsővel. és akkoriban ez volt a normális, az átlagos fazon összejött az átlagos nővel”

Csak akkoriban elfogadták, hogy a nő alapból, adottságilag szebb és nem várták el mint ma, hogy a férfi is szemrevaló legyen (amit max a 10%-uk tudna hozni), hanem elég volt ha egy fokkal szebb volt az ördögnél.

2024. máj. 17. 10:07
 67/103 anonim ***** válasza:
27%

“ A párkeresésben is a fogyasztói felfogás érvényesül, mint manapság már minden másban. Ha van miből válogatni és az ember meg is teheti (!), hogy válogathasson, akkor élni fog vele és nem fog megelégedni a középszerűvel.”

Igen de pont ezért gusztustalan, sokan meg kiállnak mellette mert milyen jó, hogy végre a selejt férfiak kihalnak. Ha egy átlag férfira már selejtként tekintenek akkor a világ tényleg megérett a pusztulásra. Totál nácizmus van.

2024. máj. 17. 10:09
 68/103 anonim ***** válasza:
58%

De nem a "selejt" esik ki, mert sok esetben a "selejt" a társadalmilag káros egyén szaporodik és lesz sikeres. Lásd a pszichopaták, tömeggyilkosok, nőgyülölők iránti rajongás vagy csak alapból a gengszeterek, simlis, bűnözői életmódot folytató emberek sikere a másik nemnél. Ugyanez igaz arra is, hogy attól még hogy valaki jól néz ki (genetikai adottság) miért lenne ő a jobb és miért lenne a kevésbé jól kinéző a selejt? Elég durva felfogás azért ez. Egy jól kinéző de lusta, bunkó, élősködő hajlamű ember csak a külseje miatt sikeresebb lesz, mint egy átlagos vagy átlag alatti külsővel megáldott, de értelmes, szorgos, normális férfi. Lásd Jeremy Meeks esete (a srác rabosítási képei miatt lett felkapott. Konkrétan egy bűnöző, gyerekverő elembeteg, de mivel jól néz ki hamar sikeres modell karrierje lett egészen pontosan a bizonyos képek miatt).

"Csak akkoriban elfogadták, hogy a nő alapból, adottságilag szebb és nem várták el mint ma, hogy a férfi is szemrevaló legyen (amit max a 10%-uk tudna hozni), hanem elég volt ha egy fokkal szebb volt az ördögnél."

Ez nem igaz. A hasonló a hasonlóval jött össze. Még magasságilag, testalkatot tekintve is nagyon durván kijött ez. A csúnya Mari összejött a csúnya Ferivel, a falu legszebb nője meg a legszebb férfivel. 99%-ban ez volt jellemző.

"A párkeresésben is a fogyasztói felfogás érvényesül, mint manapság már minden másban. Ha van miből válogatni és az ember meg is teheti (!), hogy válogathasson, akkor élni fog vele és nem fog megelégedni a középszerűvel."

Ez mondjuk igaz, sajnos a fogyasztói magatartás nagyon durván jellemző a társkeresésre. De a probléma itt inkább az, hogy aki megteheti, hogy fogyaszt, az meg is fogja tenni és nem elégszik meg egyel, sem kettővel, hanem ameddig teheti teszi a köröket a körhintán... Csak a gond, hogy ez hamar kiégéshez és boldogtalansághoz vezet. Az "éld ki magad" valójában egy rohadt szar tanács, statisztikák szerint is minél több partnere volt valakinek élete folyamán, a házassága később annál nagyobb valószínűséggel lesz sikertelenebb.

2024. máj. 17. 12:07
 69/103 anonim ***** válasza:
11%

“Ez nem igaz. A hasonló a hasonlóval jött össze. Még magasságilag, testalkatot tekintve is nagyon durván kijött ez. A csúnya Mari összejött a csúnya Ferivel, a falu legszebb nője meg a legszebb férfivel. 99%-ban ez volt jellemző.

Persze, hogy hasonló szintűek. Csak régen a nőket ámblokk szebbnek tartották és egy átlagos nőt szépnek neveztek, míg egy átlagos férfit semmilyennek. És ez napjainkban is így van, gyakorlatilag a nők 80%-a ma jónő, szép kategória emiatt az elfogultság miatt. Régen pedig nem képestek el azon, mint ma teszik, hogy egy áltag jó nő összejön egy átlagjózsival. Mert ma az átlag jónő is a top pasik után ácsingózik, ha meg nem kaphatja meg akkor önkéntes szingliséget vállal és hébe-hóba szexel ilyen top pasival, akkor amikor az épp ráér.

2024. máj. 17. 12:17
 70/103 anonim válasza:
43%
Az egész szaporodást be kellene tiltani, teljesen elfogadhatatlan hogy akarata ellenére a nem-lézezésből kirángatnak valakit egy szenvedésekkel teli létezésbe, holott erre egyáltalán nincs szükség. Az incelek láthatnák be ezt a legjobban, hogy nincs szükség még egy olyan nyomorúságot létrehozni mint például a saját életük volt.
2024. máj. 17. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!