Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőket a természet úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket a természet úgy teremtette, hogy csak addig legyenek vonzóak a férfiak számára, amíg szaporodásra képesek?

Figyelt kérdés

2022. júl. 31. 21:25
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
47 szavazat
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Szerintem igen.
2022. júl. 31. 21:26
 2/27 anonim ***** válasza:
90%
Abban biztos voltam, de te nőgyűlölő lúzer vagy.
2022. júl. 31. 21:27
 3/27 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván nem, rengeteg vonzó nő van 60-80 évesen is, az más kérdés, hogy nem a 20-30 éveseknek azok.
2022. júl. 31. 21:28
 4/27 anonim ***** válasza:
95%
Ha szerinted igen, akkor legalább valami érvet böfögj már fel légyszi, mert így csak annyit lehet leszűrni, hogy az idegeket akarod borzolni, azt is belesz.rva. Erőltesd már meg magad egy kicsit.
2022. júl. 31. 21:29
 5/27 A kérdező kommentje:
Ezzel biztosítja a természet, hogy a terméketlen nők ne vegyék el a férfiakat a termékeny nőktől, mert az veszélybe sodorná fajunk fennmaradását.
2022. júl. 31. 21:29
 6/27 anonim ***** válasza:
93%
Persze, mert a szaporodóképes kopasz, pókhasú, ráncos, reumás férfiak ooooolyan szexik, hogy az nem igaz. Sztem a hasonló korosztályt a hasonló tudja vonzani és értékelni, engem taszítanak az öregek, bi vagyok. Bár idősebbek között a nők dögösebbek, jobban odafigyelnek magukra hosszú távon, mint a pasik és igényesebbek átlagban, ennek meg is lesz a gyümölcse.
2022. júl. 31. 21:32
 7/27 anonim ***** válasza:
94%

A természet úgy teremtette, mivel ha szigorúan nézzük akkor a természetben nem volt hajfesték, műfog, borotva, előnyös ruhák, plasztika stb.

Most 2022-ben 50 évesen tud kinézni úgy, mint egy 20 éves és meg nem mondanád.

2022. júl. 31. 21:37
 8/27 anonim ***** válasza:
90%
Az a szerencse kérdező, hogy téged és a magadfajtákat viszont úgy teremtette a természet hogy már fiatalon is látszódjon hogy szaporodásra alkalmatlanok vagytok és így minden nő nagy ívben elkerül titeket ☺️
2022. júl. 31. 21:39
 9/27 anonim ***** válasza:
88%
Ha ez így lenne, akkor a terméketlen férfiaknak nem lenne feleségük, és nem lennének ennyire tele a meddőségi klinikák. Sőt, nem is lenne ott senki.
2022. júl. 31. 21:39
 10/27 A kérdező kommentje:
#9: Az más. Én itt DNS-be kódolt dolgokról beszélek. A meddőség nincs DNS-be kódolva.
2022. júl. 31. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!