Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 36 évesen még van bármi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 évesen még van bármi esélyem fiatalabb nőre?

Figyelt kérdés

25-32 közötti , vékonyabb típusú nőre van még lehetőségem?

Magamról:

Lakás - autó nincs

180/100

Legmagasabb végzettség érettségi

320 nettó kereset - megtakarítás nincs

Jófej vagyok, állatbarát

Érdekel a zene egy különlegesebb fajtája

Történelem , háborúk , várak , kirándulások

Plusz tapasztalatlan (nem szűz) vagyok, mert a testalkatom miatt nem is akartam soha igazán ismerkedni senkivel. De ki futok az időből.

2024. máj. 14. 07:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
100%

Tudjatok csajok a “viccet”: van a krva, aki mindenkivel lefekszik, a budos krva meg mindenkivel, csak velem nem.

Az kezd ilyen sertodott vagdalkozasba, akit visszautasitottak.

2024. máj. 14. 11:53
 52/64 anonim ***** válasza:
100%
#52, tudjuk.
2024. máj. 14. 11:58
 53/64 anonim ***** válasza:
Dikkmooooo
2024. máj. 14. 12:02
 54/64 anonim ***** válasza:
95%

A nettó 320 azért nem olyan rossz, pontosabban nem olyan ritka... kb 1,5 éve néztem állashirdetéseket, sok helyen a bruttó se vokt 300, nemhogy a nettó. Sajnos, mert tényleg ez ma arra elég hogy megélj, nem pedig arra hogy élj.

Autóra szerintem nagyobb városokban nincs igazán szükség, de kisebbekben, vagy főleg falvakban nélkülözhetetlen.

A nincs lakás, hát az neccesebb. Szülőkkel 36 évesen már elég fura élni, az albérlet meg legjobb esetben is a fizetesed fele, ugy meg már a megélhetésre se elég.

Viszont az hogy 1 mázsásan feltétel hogy a nő vékony legyen... Na ez a legkizáróbb. Persze semmi se lehetetlen, csak kissé visszataszító.

2024. máj. 14. 12:02
 55/64 anonim ***** válasza:
100%

Ezt soha nem fogom megérteni. Izmos, helyes pasit akartam kövér lányként is, de tudtam, hogy nincs bennem semmi vonzó. Teljesen megértelek, kérdező, hogy a tested visszafogott a társkeresésben, engem is visszafogott. Baromi nehéz volt lefogyni, aztán baromi nehéz volt edzeni, hogy legyen egy jó kis formám. De megérte.

Minél később kezded el, annál kevesebb időd marad.

2024. máj. 14. 12:09
 56/64 anonim ***** válasza:
0%

"Engem sem zavar, mert nincs igazad, csak azt szeretnéd. Főleg, hogy most is kapcsolatban vagyok."

Namost mivel nem rólad volt szó hanem másról (21#) ezért ez sokat nem számít

Ha viszont a 21# személye írná hogy kapcsolatban van, aztán megy külföldre pasikázni, akkor ő aztán végképp nem lenne riherongy ugye?

2024. máj. 14. 12:31
 57/64 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, neked a nagy inkognitó az, hogy most azt írod, 36 se vagy, máskor meg 37 leszel? Ez kb olyan, mintha feltettél volna egy álbajuszt.
2024. máj. 14. 12:37
 58/64 A kérdező kommentje:

Ne keverj a kereszténycel felhasználóval. 🤣👍🏻

2024. máj. 14. 12:54
 59/64 anonim ***** válasza:
Pedig az vagy.
2024. máj. 14. 12:56
 60/64 A kérdező kommentje:

Direkt trolkodsz! Templomban csak a keresztelőm kapcsán voltam életemben. Az egy idióta amúgy aki 37-38 évesen insta modellt akar . Meg gyereket is akar neki csinálni. Úgy hogy csóró is mellé meg ronda.

Szóval elutasítom a vádakat hogy egy ilyen emberrel akarsz azonosítani.

2024. máj. 14. 13:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!