Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 evesen van eselyem fiatalabb pasira?
Figyelt kérdés
Roviden a tortenetem.
19 eves koromba ferjhez mentem, utolag belatva nagyon nagyon koran.
2 eve elvalltunk, nem is tartjuk a kapcsolatot.
Most erzem igazan azt, hogy kimaradt sok minden az eletembol, ahogy mondani szoktak: nem eltem ki magam...
Van olyan fiatal srac/pasi (20-22 eves) aki akarna egy ilyen koru notol valamit?
Nem gyerekes kisfiukra gondolok, hanem normalis fiatal ferfiakra.
Ez nem tarskereses, csupan egy erdeklodes.
:)
2021. jan. 29. 20:45
1/22 anonim válasza:
Ha sugárzik belőled a pozitivitás és hogy szereted az életet, akkor természetesen igen.
2/22 Deff válasza:
Szia , én 25 eves vagyok és én simán benne lennék.
3/22 anonim válasza:
Biztos hogy van esélyed. Főleg ha jól nézel ki. 😉😉
4/22 A kérdező kommentje:
Sugarzik, eletkedvem is van.
Nem aszott venasszony vagyok.
Sportolok, es egyesek szerint 10 evet letagadhatok.
2021. jan. 29. 20:49
6/22 Deff válasza:
Akkor főleg minden eselyed meg van, sok fiatal (nekem is) bejönnek az érettebb nők.
7/22 anonim válasza:
Itt majd összeszedvalamelyik kanos kisfiú 😂
8/22 anonim válasza:
Van, itt is lesz jelentkező elég.
9/22 anonim válasza:
Van esélyed. Benne lennék. 31/F
10/22 anonim válasza:
Szerintem simán lehet esélyed, sokan szeretik ezt a korosztályt.
Én is benne lennék 31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!