Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 évesen még van bármi esélyem fiatalabb nőre?
25-32 közötti , vékonyabb típusú nőre van még lehetőségem?
Magamról:
Lakás - autó nincs
180/100
Legmagasabb végzettség érettségi
320 nettó kereset - megtakarítás nincs
Jófej vagyok, állatbarát
Érdekel a zene egy különlegesebb fajtája
Történelem , háborúk , várak , kirándulások
Plusz tapasztalatlan (nem szűz) vagyok, mert a testalkatom miatt nem is akartam soha igazán ismerkedni senkivel. De ki futok az időből.
Miért vagytok mindanyian pénz mániások? És ha olvasol egy olyan adatott hogy 100 kg rögtön a rengő háj ugrik be? Az összes edző teremben látható nagydarab fickó 100 de akár 120 kg is lehet. Az izom nehezebb mint a zsír.
Azért 180 centisen 100 kiló teljesen átlagos, nem tudom sokan miért képzelik, hogy lefolysz a székről.
A helyedben azért dolgoznék, hogy legyen valamim, de nem azért, hogy fel tudjam mutatni bárkinek is. Magam miatt.
Simán
kinálj meg 1000 eurót ha 18 alatt van 2000 eurót.
Attól függ milyenek a % ai.
Szerintem a 180 centihez a 85 kg az ideális. De itt gyakorin olvasható hogy legyen 65-70 kg a férfi. Biztos a tinédzser gyerekekből indulnak ki a kedves hölgyek.
Nem mindegy hogy izmosan vagy 100 kiló, vagy mind a pocakodra ment zsír formájában, bár nem minden a külsőség!
320 e Ft fizetés konkrétan éhbér, ennivalóra, számlákra és az alapvető szükségletekre futja, bár dolgozol és nem vagy munkakerülő ez pozitív dolog.
Én biztos nem tudnám elfogadni 36 évesen, hogy életem végéig ebbe belekényelmesedjek és ilyen kevés pénzből éljek.
Van izom is és pocak is. Szarból nem lehet várat építeni típusú öröklött genetika.
320 ezer kevés a probelma nélküli élethez. De diploma és 20 nyelvvizsga nélkül nem lehet nagyon olyan munkát találni ahol ennél lényegesen többet fizetnek.
"Kb. ennyi a (valódi) magyar átlagfizetés..."
Szerintem még ennyit sem keres a legtöbb magyar, hiszen az átlagban benne vannak a milliárdosok is, ami igencsak megdobja azt
Ha szétnézel az álláshirdetések között, a legtöbb meghirdetett állásnál ilyen nevetséges összegek vannak. Szaktudás híján még 300 nettót sem lehet keresni, de nagyon sok szaktudást igénylő pozició sem fizet jobban ennél a nettó 300-400 ezres szintnél
Szóval a valóság elég kiábrándító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!