Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írják le a nők már egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják le a nők már egy találkozás után a pasit? Nem először fordul elő velem hogy ők már egy óra kávézás után tudják hogy nem engem keresnek. Tényleg ilyen könnyen el lehet ezt dönteni?

Figyelt kérdés

2024. máj. 14. 06:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
93%
Tanuld meg elfogadni a nemet.
2024. máj. 14. 10:05
 22/33 anonim ***** válasza:
94%

Engedd már meg a felnőtt embereknek, hogy maguk döntsenek! Nem vagy senki anyja, senki apja, senki nevelőnője, hogy te mondd meg, hogy márpedig akkor is találkozz vele még egyszer, nem érdekel, hogy rohadtul lesz--rod az illetőt! Fogadd el, hogy nem érdekelsz valakit. Biztos lesz olyan ember, akit majd érdekelsz és úgy gondolkodik mint te.

Amúgy meg, ironikus tippem, hogy te is tölts el heteket pár nővel akik totál nem érdekelnek, aztán majd rájössz, hogy ja, ezt az első randin is éreztem...

Persze, van akinek azért érdemes időt töltenie a másikkal akkor is ha nincs valódi szellemi és romantikus érdeklődése a másik iránt, mert a szex addig is mehetne... Hát, nekünk nőknek ez nem ekkora prioritás.

2024. máj. 14. 10:59
 23/33 A kérdező kommentje:
22-es elég baj hogy a mai világban a nők "válogatnak". Azért van ennyi 30-as, 40-es szingli mert azt hiszik az idejük korlátlan. Elárulom hogy nem. Van egy szavatossági időtök!
2024. máj. 14. 12:32
 24/33 anonim ***** válasza:
91%
Semmi probléma nincs azzal, ha egy nő vagy férfi válogat. Értelmes ember nem jön össze az első emberrel, aki szembejön vele, vagy aki csak hoz egy emberi minimumot. Nem is értem, mit gondolsz.
2024. máj. 14. 12:36
 25/33 A kérdező kommentje:

24-es: de, igenis baj ha egy nő vagy férfi válogat.

Van az a pont ahol valamiből engedni kell. Nincs tökéletes férfi. Talán nem a netflix-ből kellene alapul venni a valóságot.

2024. máj. 14. 12:38
 26/33 anonim ***** válasza:
94%

23

Pont, hogy 30 felett nőttek igazán az igényeim. Ugy beszelsz, mintha ezeket a szingli nőket zavarná a szingliség! Ha ettől egyedul maradok, nem baj!!!! Inkább, minthogy olyannal legyek, aki felel meg az elvarasaimnak!

2024. máj. 14. 12:39
 27/33 A kérdező kommentje:
26-os: hát lehet hazudni önmagunknak, de igenis zavarja a nőket a szingliség. Lehet te kivétel vagy és te élveszed hiszen a Gyakori Kérdések oldalon bizonygatod ezt ( egy olyan fórumon ahol a magányos emberek keresnek válaszokat ), de a legtöbb felnőtt nőt/férfit zavarja ha 30 felett szingli. Egyáltalán nem menő annak lenni.
2024. máj. 14. 12:40
 28/33 anonim ***** válasza:
94%

Mégis hogy lenne baj? Miért legyek együtt olyannal, akit butának, unalmasnak tartok? Akivel nem érzem jól magam? Aki nem vonz? Akivel különbözőek a hosszútávú terveink?

Az én párom se tökéletes, senki sem az, de gyakorlatilag minden szempontból az ideálom, legalábbis annyira közel van hozzá, amennyire csak lehetséges.

2024. máj. 14. 12:42
 29/33 anonim ***** válasza:
91%

27

Máshlgy fogalmazok! Nyilvan jobb volna kalcsolatban lenni (egyebkent, most pont alakul valami) , mint egyedül. Viszont, nem jobb olyan férfival lenni aki nem felel meg az elvarasaimnak...ennél szingliség is jobb! 31 éves koromra, pontosan van annyi önismeretem, hogy tudjam, szivesebben vagyok egyedul, mint egy csóró mamahoteles , életben semmit el nem ért hülyével...

Egyebkent, pont, 30 éves koromban kezdtek el irántam érdeklődni a sikeres, értekesebb férfiak, ami döbbenet, hogy radasul, 5kg val nehezebb is vagyok! Én is azt gondolnám, hogy a fiatalabb a nyerő, de a tapasztalataim, nem ezt támasztják alá

2024. máj. 14. 12:45
 30/33 A kérdező kommentje:

31-es oké ha ennyire mennek rád az "értékesebb" férfiak ( bár ez gusztustalan hogy valakit értékesebbnek tartasz ), akkor miért is vagy itt?

Egyébként kelendő a 30 körüli korosztály, a fiatal bikáktól az 50-es silver foxokig mindenki rájuk pályázik, mert már szülőkorúak :).

2024. máj. 14. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!