Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen randi után keresnétek még a lányt?
Randiztunk december végén a sráccal (ő kezdeményezte a randit).Nagyon-nagyon zavarban voltam, hülyeségeket beszéltem. Próbáltam nem kimutatni, h zavarban vagyok,d tuti érezte. Nevetni is csak keveset nevettem zavaromban, meg sok negatív dolgot mondtam magamról. Nem adtam önmagam. Olyan voltam, mint egy nagyi. Nem mélyedtem el a sztorijaiban se sajna, annyira izgultam, remegett a térdem.
Azóta se keres... ennyire kiábrándulhatott? Én lány létemre nem merem keresni, főleg 3 hét után!
Ti voltatok már hasonló helyzetben? Ha igen, mi lett a vége?
"Nem mertem megkeresni"
Ő elhivott,megtette a reszet,de te 1 sort nem tudsz neki irni.
Ha kell valami az eletben,azert tenni kell vagy elviszik.
Mivel azt látta, hogy nem érdekel téged (se a randin, se az azóta eltelt 3 hétben), nem olyan meglepő, ha nem keres.
Viszont ha én láttam volna, hogy a lány zavarban van, és amúgy tényleg tetszik, akkor biztos kerestem volna.
aha, voltam. nagyon kínos volt az egész.
5év telt el, azóta se beszéltünk.:D
sztem nyugodtan írj rá, hogy mizu? !
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!