Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen randi után keresnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen randi után keresnétek még a lányt?

Figyelt kérdés

Randiztunk december végén a sráccal (ő kezdeményezte a randit).Nagyon-nagyon zavarban voltam, hülyeségeket beszéltem. Próbáltam nem kimutatni, h zavarban vagyok,d tuti érezte. Nevetni is csak keveset nevettem zavaromban, meg sok negatív dolgot mondtam magamról. Nem adtam önmagam. Olyan voltam, mint egy nagyi. Nem mélyedtem el a sztorijaiban se sajna, annyira izgultam, remegett a térdem.

Azóta se keres... ennyire kiábrándulhatott? Én lány létemre nem merem keresni, főleg 3 hét után!

Ti voltatok már hasonló helyzetben? Ha igen, mi lett a vége?

2015. jan. 15. 18:47
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Jól esett,h írtad utolsó,hogyha érdeklem, akkor örülni fog az üzimnek. De az a vicc,hogy akkor ő miért nem lép. Hogy lehet egy fiú ilyen undok?! El se akarom hinni,h vannak olyan fiúk, akik elvárják,h a lány keresse őket (ha egyáltalán ez áll a háttérben és nem az unszimpátia).

Még érik bennem a dolog, és alszom rá,h meg merjem e lépni az üzenetküldést. Köszönöm a biztatást nektek!

2015. jan. 18. 15:31
 22/24 anonim ***** válasza:
Erre pedig a 3-ban írt első mondatomat tudnám idézni.
2015. jan. 18. 16:10
 23/24 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2015. jan. 21. 14:46
 24/24 A kérdező kommentje:

Írtam neki hétfőn egy rövidke üzit a sok biztatásra.

Annyit kérdeztem tőle, hogy hogy van, miujság vele? Majd olvasta is egyből. De válasz nem jött tőle mai napig se. Holott láttam posztokhoz is hozzá szólni. Valószínűleg ennyire gáz lehettem a randin. Az izgalomtól nem hoztam magamat és ő meg ezek után inkább hátat fordított. Szar érzés mit ne mondjak, hogy még egy rövid válaszra se méltatott!

2015. jan. 21. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!