Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen randi után keresnétek még a lányt?
Randiztunk december végén a sráccal (ő kezdeményezte a randit).Nagyon-nagyon zavarban voltam, hülyeségeket beszéltem. Próbáltam nem kimutatni, h zavarban vagyok,d tuti érezte. Nevetni is csak keveset nevettem zavaromban, meg sok negatív dolgot mondtam magamról. Nem adtam önmagam. Olyan voltam, mint egy nagyi. Nem mélyedtem el a sztorijaiban se sajna, annyira izgultam, remegett a térdem.
Azóta se keres... ennyire kiábrándulhatott? Én lány létemre nem merem keresni, főleg 3 hét után!
Ti voltatok már hasonló helyzetben? Ha igen, mi lett a vége?
Jó fejek vagytok! Köszi!!
Ő kezdeményezte, h induljunk meg. Erre én meg mit mondhatnék? Mondtam,h akkor menjünk. Szóval így záródott a randi vége. Ezért is félek ÉN keresni őt, hisz ez számomra lerázós volt. Ezek után már nyomulás írni rá,nem?
De fiúk! Őszintén! Ha nektek 3 hét után írna egy csaj, azt nem vennétek gázos lépésnek? Mert mégis csak a férfi a vadász. Én sose voltam nyomulós. Most tök úgy érezném,h tálcán kínálom magam. Meg ugye benne van a pakliban,h nem is tetszettem neki a randi után. Akkor kapnék egy szánalmas választ.
Szóval a nagy kérdés akkor már az, hogy Ti hogy viszonyulnátok,ha a randi után a csaj írna ennyi idő elteltével a srácnak?
Köszi a választ!:)
Arra is gondoltam,h talán egy kis idő után magától jelentkezne,ha érdeklem, persze. De ugye ez 50-50%...vagy várok és reménykedem vagy élek a tanácsaitokkal,h írjak neki. De olyan nehéz,az ember nem is tudja,h ilyenkor mit lehetne írni,ami nem nyomulós és nem is béna. A hello mizu az 3 hét után szerintem inkább vicces lenne,mint jó.
Jól látod, sokat rágódom. De csak azért,mert nekem valóban első pillanattól fogva tetszik. Ritka, amikor vki így meg tud fogni és ezért szar elfogadni,h semmi visszajelzés nincs tőle.
Fel nem vetem neki,ha írok,h talizzunk,mert az tök ciki. Akkor inkább egy beszélgetést kezdeményezek. De lehet gondolja,h három hét után még mit körözök.
Huuha... Nem kell ezt túlfeszülni. Kérdezd meg tőle, mi újság vele, én mondjuk poénból benyomnám, hogy emlékszik-e még rám így 3 hét után ("tudod, én voltam az a béna csaj, aki csak zavarában nevetgélt kicsit), szóval csak lazán, mint a kazán.
Mi történhet? Maximum továbbra se válaszol. De akkor legalább nem görcsölsz rajta, hogy vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!