Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írják le a nők már egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják le a nők már egy találkozás után a pasit? Nem először fordul elő velem hogy ők már egy óra kávézás után tudják hogy nem engem keresnek. Tényleg ilyen könnyen el lehet ezt dönteni?

Figyelt kérdés

2024. máj. 14. 06:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
42%

Fotód alapján másra számítottak.

Nálam sok nő mondta ezt.

De hogy ez mit jelentett? Sosem derül ki.

2024. máj. 14. 07:58
 12/33 anonim ***** válasza:
31%
A nőknek csak a külső számít, így már első pillanatban tudják, hogy akarnak-e tőled valamit.
2024. máj. 14. 08:00
 13/33 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező!

Nálam pl 90%-ban büdös volt az illető. Szagos póló, mosatlan haj, mosatlan fényes zsíros arcbőr. Persze parfümfelhő az volt. Hánytam. Nos akkor hány esélyt adjak neki?

Brrr...

2024. máj. 14. 08:13
 14/33 A kérdező kommentje:

Én nem azt mondom hogy nincsenek szituációk a világban amikor elsőre le kell írni valakit ( ld. ittas állapotban jelenik meg, valamilyen szer hatása alatt van, trágár stb. ), de ha tényleg 40 perc alatt akarunk felnőtt ( 25-45 között ) ismerkedni, az szerintem tévút.

Régen volt az udvarlásnak egy folyamata és nem az volt hogy 40 perc alatt eldöntöttük mi van, hanem adtak a nők esélyt a férfiaknak "bizonyítani".

Most nem azt mondom hogy minden áron, de mégis azt látom hogy rengeteg a szingli, és rengeteg a válás azoknál is akiknek sikerült ( értsd: akik azonnal tudták hogy igen ).

Miért nem lehet egymás megismerni jobban, esélyt adni?

Félreértés ne essék: nem arról beszélek ha taszít a másik. Hanem ha már volt egy előzetes beszélgetés, látták egymást és utána kezdenek el randevúzni.

2024. máj. 14. 08:28
 15/33 anonim ***** válasza:
95%

Gondolom előzetesen online beszélgettél ezekkel a randi partnerekkel, láttak rólad képeket, te is róluk. Ha mindig hasonló helyzetbe futsz bele, az azt jelenti, hogy eléggé fotogén vagy / nagyon jól tudsz képet csinálni magadról / nagyon jól tudod ezeket megszerkeszteni és a valóságban nem hasonlítasz a képeken lévő önmagadra. Szóval szarul nézel ki. Nagy csalódás ez a nőknek is ám, nem csak az van hogy a férfi jóhiszeműen lemegy ranidzni csajjal aztán valami extrém kövér bálna jelenik meg.

A nőknek ugyanúgy a külső az elsődleges tényező, ha ezzel megfogod őket akkor többnyire nyert ügyed lesz, hacsak nem vagy extrém autista, aki képtelen két mondatot kommunikálni.

2024. máj. 14. 08:42
 16/33 A kérdező kommentje:

15-ös, kiemeltem hogy nem online. Ismerkedés által, tehát volt már előtte face-to-face kontakt.

Az online világot engedjük el, ott abszolút megértem az akár azonnali elutasítást is.

2024. máj. 14. 08:46
 17/33 anonim ***** válasza:
95%
Az első találkozással már adtak egy esélyt. Ha ott nem voltál szimpatikus vagy csak nem volt meg az összhang, akkor miért kéne erőltetni a dolgot? Mindkét fél csak az idejét pocsékolná.
2024. máj. 14. 08:48
 18/33 A kérdező kommentje:

17-es: olyan nincs hogy valakiről elsőre nem derül ki egy csomó jó dolog? Olyan nincs hogy elsőre félreismerünk valakit? Mindenki ennyire jó emberismerő lenne?

Én csak azt látom hogy a válogatás megy ezerrel meg az "úgyis van jobb" mentalitás és ugyanazokat a társkeresőket látja az ember 1-2, 4-6 év múlva is, magyarul nem lett jobb senki. Senki sem elég jó, mindenkiben lehet hibát találni.

2024. máj. 14. 08:50
 19/33 anonim ***** válasza:
96%
Nyilván nem derülhet ki minden, de egy első randi pont arról szól, hogy megismerjétek egymást, legalább annyira, hogy szeretnétek-e folytatást. Ez lenne a lényeg és ha csak kettő órán át beszélgettek egy kávé és süti mellett, akkor erre bőven van lehetőség.
2024. máj. 14. 08:52
 20/33 anonim ***** válasza:
94%
Miért teszed fel a kérdést, ha úgyse hat rád egyetlen válasz sem, ami nem a saját gondolataidat támasztja alá? Csak erősködsz, hogy akkor is úgy van, ahogy azt te mondod. Ha ennyire kötöd az ebet a karóhoz, akkor ne kérdezgess.
2024. máj. 14. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!