Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőző lányok! Válaszoln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőző lányok! Válaszolnátok erre a kérdésre társkeresővel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A problémám a következő: az esetek több mint 90%-ában, ha a lány válaszol is, azt legtöbbször tőmondatokban teszi, azt is leggyakrabban órákkal, vagy akár napokkal később.

3-4 ilyen keserves üzenetváltás után hagyni szoktam őket a fenébe. Jól teszem ezt, vagy érdemes ilyenkor próbálkozni tovább, hátha megtörik a jég? A kitartás meghozza a gyümölcsét, vagy teljesen fölösleges az erőlködés?

Bónusz kérdés: Ha a tőmondatos válaszok az érdeklődés hiányát jelzik, egyáltalán minek válaszolnak ilyenkor a nők?

2024. máj. 12. 21:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

igy van ha a fotója nem mozgat meg, de udvariasságból irsz valamit vissza akkor már többet képzelnek bele.

itt van pár első mondat amiket irnak a társkeresőn elsőre

Valami megragadott benned, küldesz nekem néhány sort?

Mi a véleményed a tetoválásról?

Remélem, nem vagy az a begubózós típus. Megnyílsz előttem egy kis levélben?

Jó lenne, ha közelebbről is megismernénk egymást! Írsz magadról nekem pár sort?

Szia nézd meg az adatlapomon kicsit túl vagyok rajtad, de igen aktív, Szia

Szia csinos vagy szivesen megismernèlek irj bövebben magadról ha ismerkednél teis puszi,.

Maradéktalanul megbízol az internetről származó információkban?

A megszokások rabja vagy?

Szia T.. vagyok ……ról. ismerkedünk?

2024. máj. 14. 09:05
 12/13 anonim ***** válasza:

A kitartás meghozza a gyümölcsét, vagy teljesen fölösleges az erőlködés?

- felesleges az erőlködés, mert csak kegyelemből válaszol és ezek lesznek a tőmondatok, az én véleményem hogy hagyjad ne erőlködj felesleges!!

Bónusz kérdés: Ha a tőmondatos válaszok az érdeklődés hiányát jelzik, egyáltalán minek válaszolnak ilyenkor a nők?

- talán kedvességből, vagy nem akarnak megbántani,

Akinek bejössz a képed alapján tapadni fogtok egymásra és nem lesz nehéz, akivel meg olyan azt hagyd elmenni, és a görcsös akarással csak a nyögések vannak..

2024. máj. 14. 09:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Tibor vagyok Tiszakarádról.
2024. máj. 14. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!