Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetne visszavezetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne visszavezetni a liberális társadalmakba a monogámiát, mintegy véget vetve az incel szenvedésnek?

Figyelt kérdés
2024. máj. 8. 11:50
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
17%

"Nem fogod tudni megváltoztatni a világot"

De hat mi (is) vagyunk a vilag, nem? :)

39F incel

2024. máj. 11. 10:38
 42/51 A kérdező kommentje:

“ Nem fogod tudni megváltoztatni a világot”

Jah, mintha a világ ne változott volna soha az őskor óta…

2024. máj. 11. 10:43
 43/51 anonim ***** válasza:
93%
Az biztos, hogy szájkaratéval nem fogod megváltoztatni a világot.
2024. máj. 11. 10:58
 44/51 anonim ***** válasza:
93%

"Jah, mintha a világ ne változott volna soha az őskor óta…"

De nem is néhány, az egész életét folyamatos hisztire és semmittevésre alapozó lúzer változtatott meg bármit is valaha is a világban.

2024. máj. 11. 12:16
 45/51 Tevenyereggyarto ***** válasza:
95%

Nem akartam kommentelni, de amúgy efölött csak úgy átsiklotok?

#35 Kérdező

“Meg mennyire tipikus, hogy egyből szűzességet feltételezel. Igenis van csajom, nőm, és voltak ezelőtt is.”

Kérdező, ha ez igaz akkor vagy tudod saját tapasztalatból is ,hogy az inceleknek nincs igaza vagy az ő logikájuk szerint te a “felső 5% übermacsókhoz” tartozol vagy dúsgazdag vagy s eltartod a párod amíg ő a felsősökkel kavar. Most akkor hogy is van ez? 🤔🤷

2024. máj. 11. 19:15
 46/51 A kérdező kommentje:

45

Normális átlag férfi vagyok jó állással akinek sosem volt könnyű nőt felszednie de sikerült, főleg 25 felett amikor már stabil jól fizető állásom lett.

2024. máj. 11. 19:27
 47/51 A kérdező kommentje:
Plusz nyugati országban élvén geomaxxoltam is útlevélbusinessbe.
2024. máj. 11. 19:28
 48/51 anonim ***** válasza:
90%
Jól sejtem, hogy mellékesen vállalsz forgalomnövelést is, megszorult oldalaknak, illő juttatásért?
2024. máj. 11. 19:35
 49/51 A kérdező kommentje:

48

Rosszul sejted. Bármit teszek kizárólag meggyőződésből teszem.

2024. máj. 11. 20:12
 50/51 Tevenyereggyarto ***** válasza:
95%

#46 Kérdező

“Normális átlag férfi vagyok”

Ennyivel milliónyi másik ember mellett te magad is rácáfolsz az incelekre, szóval nem tudom milyen “meggyőződésből” osztod a tévképzeteiket.

Az meg ,hogy mennyire volt könnyű csajoznod ezer dolog függvénye, elég szubjektív. Neked kb 25 felett stabil állás mellett lett több sikered, másnak már késő kamaszkorban összejönnek hosszabb kapcsolatok, megint más 30 felett tapasztalja meg az ilyet 🤷

Ennyi erővel űrhajós is oszthatná a laposföldesek hülyeségeit, meg evolúcióbiológus is támogathatná a kreacionistákat… mindkettőnek ugyanannyi értelme lenne mint épeszű, normálisan szocializált embernek incel förmedvényeket osztania. Ha már mindenáron oldalgenerátorosat játszol akkor próbálj valami építő jellegű dolgokkal mert így nagyon gáz amit csinálsz.

2024. máj. 12. 06:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!