Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetne visszavezetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne visszavezetni a liberális társadalmakba a monogámiát, mintegy véget vetve az incel szenvedésnek?

Figyelt kérdés
2024. máj. 8. 11:50
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

“ Miféle szeretetről beszélsz?”

Nem tudhatod. Nem mindenki születik erre való képességgel.

“ Nyomokban sincs benned ilyen.”

Ennyire nem ismerjük. De gondolom ezzel arra utalsz, hogy ennyinek elégnek kellene lennie a pártaláláshoz. Ez esetben ugyanazon oldalon állunk.

2024. máj. 10. 11:05
 32/51 A kérdező kommentje:

Megint átrakrák az itteni túlbuzgó klikk nyomására a kérdést. Ez valami eszméletlen. Így akarják itt (is) szőnyeg alá söpörni a témát ezek lelkiismeretlen kis ördögfajzatok.

Végülis nem csoda, a tudomány olyan rémeket hozott létre mint eugenika, szociál darwinizmus, nácizmus stb. Ilyen emberektől mi mást várni?

2024. máj. 10. 12:23
 33/51 sadam87 ***** válasza:
96%

Azért rakták át, mivel a kérdésnek semmi köze a tudományhoz. (Az, hogy ezt te nem vagy képes megérteni, nem a moderátorok munkáját minősíti.) Az, hogy a tudomány hozta volna létre a nácizmust, egy újabb a hazugságaid közül.

Mellesleg nem tudtam nem észre venni, hogy az utolsó pár válaszomra már nem is reagáltál (miközben jól láthatóan követed a kérdés eseményeit). Végülis a korábbi reakcióid fényében nem meglepő, ami nem megy, én sem erőltetném. De azért ennek fényében vicces, hogy azon siránkozol, hogy átrakták a tudományokból a kérdést.

2024. máj. 10. 14:02
 34/51 A kérdező kommentje:

“ Azért rakták át, mivel a kérdésnek semmi köze a tudományhoz. (Az, hogy ezt te nem vagy képes megérteni, nem a moderátorok munkáját minősíti.) “

Ja mert a moderátorok csak úgy átrakták önszorgalomból, nem kellett hozzá a klikk picsogása.

A poligám vagy monogám kultúrák miért ne lenne tudományos téma én nem érhetem. Ha egy másik állatfajról szólna ugyanez az senkit sem zavarna.

“ Mellesleg nem tudtam nem észre venni, hogy az utolsó pár válaszomra már nem is reagáltál (miközben jól láthatóan követed a kérdés eseményeit). ”

Nincs időm mindig minden válaszra reagálni. Még akkor sem ha sadam87 írta. De igyekszem bepótolni a lemaradást és válaszolni.

2024. máj. 10. 14:47
 35/51 A kérdező kommentje:

“Sok kutatás pont azt mutatja, hogy olyan dologra lehet így embert rávenni, amit amúgy is tenni szándékozott volna.

Gondolom ezen kutatásokra építve költenek milliárdokat a vállalatok marketing programjaik keretében.

“ (Amúgy nagyon érdekelne, milyen szubliminális üzenetre gondolnál.)”

Például olyan képkockák bevágása melyen egy átlagos férfi szerepet egy csinos hölgyet átölelve, mindketten három boldog és nevető gyerekükre nézve és boldog, önfeledt mosollyal az arcukon. Szubliminális üzenet mely azt sugallja, hogy a boldogság, boldog családi élet egy átlagos férfival és elérhető.

“ Ezeket tőlem be lehetne tiltani. Mondjuk szerintem elég naív vagy, ha azt gondolod, hogy ezek miatt nincs csajod...”

Ez csak egy tényező. Meg mennyire tipikus, hogy egyből szűzességet feltételezel. Igenis van csajom, nőm, és voltak ezelőtt is. Csak nem vagyok rideg egy olyan témát illetően amely nem érint közvetlenül.

“ Hát azért mintha egynéhányuknak nem sikerült volna maradéktalanul az a jogkövető magatartás.”

“ Timeline of violence committed or suspected to have been committed by men who have self-identified as involuntarily celibate, or whose statements align with incel ideologies”

Tehát csak gyanítják, hogy köze lehetett az incel ideológiákhoz a merényleteknek. Összesen 13-at számoltam. Esélyesebb, hogy inkább a mentális betegség okozta ezeket, inkább talán azt kellene gyógyítania a társadalomnak, például a sok szenny terjesztésének korlátozásával, közösségi média betiltásával stb.

“ Egyébként ha beleegyezéssel jut el valaki a hölgy hálószobájáig, az nem annyira szokott nemi erőszak lenni”

A legtöbb nemi erőszak úgy történik, hogy a hölgy is akarta az elején, sőt felhívta lakásra a palikát, aztán meggondolta magát, viszont a palika ezt nem vette jó néven és úgy gondolta, hogy egy kis “győzködésre” van csupán szüksége a madárkának. És így lesz belőle nemi erőszak. Sokkal nehezebben kivitelezhető az utcán elrabolni (főleg nyilvános helyen, szemtanúk előtt) egy nőt, elaltatni, betuszkolni egy furgonba majd elvinni őt egy rejtett helyre. Nem vagy csak nehezen kivitelezhető, de az már pszichopata sorozatgyilkos kategória, nem incel.

2024. máj. 10. 15:02
 36/51 sadam87 ***** válasza:
95%

"A poligám vagy monogám kultúrák miért ne lenne tudományos téma én nem érhetem. Ha egy másik állatfajról szólna ugyanez az senkit sem zavarna."

Az tényleg. Mondjuk te egy alapvetően monogám társadalomban teszed fel a kérdést, hogy miért nem lehet visszatérni a monogámiához, na ez nem tudományos.

"Nincs időm mindig minden válaszra reagálni. Még akkor sem ha sadam87 írta. De igyekszem bepótolni a lemaradást és válaszolni."

Érdekes módon minden más válaszra tudtál órákon belül válaszolni. Meg arra is reagálni, hogy áttették a kérdésedet. De hát biztos csak véletlen. ¯\_(ツ)_/¯

"Gondolom ezen kutatásokra építve költenek milliárdokat a vállalatok marketing programjaik keretében."

[link]

"Ez csak egy tényező. Meg mennyire tipikus, hogy egyből szűzességet feltételezel. Igenis van csajom, nőm, és voltak ezelőtt is. Csak nem vagyok rideg egy olyan témát illetően amely nem érint közvetlenül."

Aham. Ok. Mondjuk a nőkre mintha ez a nagy együttérzés ne terjedne ki benne.

(Szüzességről meg ugyebár egy szót sem írtam.)

[link]

"Tehát csak gyanítják, hogy köze lehetett az incel ideológiákhoz a merényleteknek. Összesen 13-at számoltam. Esélyesebb, hogy inkább a mentális betegség okozta ezeket, inkább talán azt kellene gyógyítania a társadalomnak, például a sok szenny terjesztésének korlátozásával, közösségi média betiltásával stb."

Érdekesen szelektív a kritikai gondolkodásod. Ha önmagát valaki incelnek vallja, az úgy látszik, szerinted nem elég bizonyíték arra, hogy incel, ellenben afelől nincs kétséged (az esetek ismeretének teljes hiányában sem), hogy a "szenny terjesztésének" és közösségi médiának alapvető szerepe volt ezekben az esetekben.

"A legtöbb nemi erőszak úgy történik, hogy a hölgy is akarta az elején, sőt felhívta lakásra a palikát, aztán meggondolta magát, viszont a palika ezt nem vette jó néven és úgy gondolta, hogy egy kis “győzködésre” van csupán szüksége a madárkának."

Ha ennyire értesz ehhez a témához, biztos nem esik nehezedre valami forrással is alátámasztani az állításodat. Természetesen tudományos forrással (ha már ilyen szomorú vagy, hogy kitették a kérdésedet a tudományok rovatból).

Az utolsó két állításomat úgy látom, nem vitattad. Akkor örülök, hogy ebben egyet értünk.

2024. máj. 10. 16:27
 37/51 sadam87 ***** válasza:
78%

Még az első pontra egy kis reakció, mert kellett idő, hogy feldolgozzam ezt a mondatot teljes mélységében:

"Gondolom ezen kutatásokra építve költenek milliárdokat a vállalatok marketing programjaik keretében."

Erre van valami bizonyítékod, vagy legalább alapos gyanúra okot adó tényed? (A "gondolom" felütés mondjuk eléggé arra utal, hogy nem. Meg elég gyanús, hogy még a wikipedia oldalt sem nyitottad meg.) Mert ha nincs, annak van egy elég egyértelmű neve: rágalmazás. Az ugye egy büntetőjogi kategória. Továbbá az alaptalan vádaskodás az érvelés helyett pontosan megmutatja, hogy mennyi közöd van a tudományokhoz: semennyi. Mondanám, hogy ez az áltudományok szintje, de még annak igényesebb művelői is érvekkel próbálnak reagálni egy állításra, nem rágalmazással. Te még az áltudományokhoz is kevés vagy.

Ezt a kérdést szerencsére végül átpakolták. Ha van egy kis eszük a moderátoroknak, az összessel így tesznek.

2024. máj. 10. 17:33
 38/51 anonim ***** válasza:
13%

"Az ő helyzetük annyira nem aggaszt látom mint az amúgy erőfeszítés nélkül partnert találó nő sorsa. Hogyne, legyen nekik még jobb, hogy az inceleknek még trágyáb lehessen. Pareto elv végülis, vegyük el a gyengéktől, hogy az erőseknek jobb lehessen"

Azert nem aggasztja oket a mi helyzetunk, mert a modern korban a fegyverforgatas/fegyverviseles allamilag vissza lett szoritva. Regen az uralkodok menyegzoket rendeztek, nem akartak, hogy unatkozo, frusztralt incelek maszkaljanak tomegevel....

39F incel

2024. máj. 11. 01:01
 39/51 minecraft2 ***** válasza:
82%
Nem fogod tudni megváltoztatni a világot LOL. Az igaz hogy a felső 10-20% jár jól, hát akkor fejleszd magad.. Azért barátnőt találni nem annyira nehéz, bár tény h kellhet fejleszteni magad kicsit. De amíg ilyen baromságokkal foglalkoznál, ha lenne egy kis eszed súlyzóznál helyette, fejlesztenéd az önbizalmad és szociális készségeid, foglalkoznál azzal hogy több pénzt keress. Ennyi igazából, legfontosabb nyilván a szociális készségek/önbizalom.
2024. máj. 11. 08:48
 40/51 anonim ***** válasza:
97%

"A vonzódás náci erőkultuszon alapul. A nők a legjobb, legversengőbb, leghangosabb, legerősebb, legszebb férfi iránt vonzódnak. Mint a természetben."

Mozgássérült vagyok, az egyik szememre teljesen vak, a másikon nagyfokú látássérülés van. Ha a vonzódás a náci erőkuktuszon alapulna, nekem soha nem lehetne párkapcsolatom. De van.

2024. máj. 11. 09:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!