Volt már veletek olyan az életetekben amikor azt mondtátok - állj, itt most számot vetve az eddigi életemmel megállok egy pillanatra és egy édes sóhajjal kimondom - valamit végre jól csináltam!?
En tanulasnak veszem az eletem, es nem frusztral, ha valamit elb@szok. Meg abban is hiszek, hogy hosszutavon ugyanaz kijohet mas forgatokonyvvel is.
Elegedett vagyok most, hogy jo es rossz volt.
5-évvel ezelőtt tekertem ki a nyakát az addigi életemnek!Most 50-évesen azt mondom jó,végre azt csinálom ami Én vagyok.
Volt feleségem ,gyerekem de azt éreztem hogy sokak nekem a feleségem azt se hagyta szó nélkül hogy egy sor krumplit elültessek.
Semmilyen rabságon nincs,sose volt van egy tanyám és az a mindenem már csak látogatóba jönnek hozzám,adok nekik a mag által termelt elrakót dolgaimból és ennyi.
Változatos, tanulságos válaszok.
Köszönöm.
7es
Lehet a tanulás nem egy "egyéletes" tétel hanem több leszületés egymás utáni tapasztalatai mindig más és más leckét tanítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!