Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez elég lehet egy nőnek? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elég lehet egy nőnek? Vagy ilyen férfi felejtse el a párkapcsolat reményét?

Figyelt kérdés

35/F

179/100

Szakma + érettségi

320 nettó kereset

Önkormányzati lakás 80 nm

1 kutya + 2 macska (nem kijárósak)

Nem akar tovább tanulni, munkahelyet váltani vagy bármin változtatni ; kivéve a súlya (azon dolgozik 10x éve eddig nem sok eredménnyel)

2024. máj. 7. 09:49
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Általánosságban beszéltem, de persze, hogy egyből magadra veszed. A lényeg elkerülte a figyelmed, ott a lényeg, ehelyett generálsz magadnak valami problémát, amibe kapaszkodhatsz. Ott a lényeg, azon elmélkedj. Visszaszövegelhetsz hülyeségeket minden kommentre, attól neked még nem lesz jobb.
2024. máj. 8. 09:48
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

"Ha gazdag meg jóképű lennék akkor azonnal mindent megadnàl."

Álmodik a nyomor... :D

Nem mintha bármi közöd lenne hozzá, de párom kevesebbet keres nálam, meg egyébként egyáltalán nem vagyok rászorulva más pénzére.

2024. máj. 8. 09:57
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tartod durvának hogy úgy beszélsz bárkiről hogy “szar” "

Te pnának tarthatsz minden nőt és számodra teljesen ismeretlen nőket nyíltan prostituáltnak titulálsz, akik - szerinted - gazdagoknak bármilyen feltétel nélkül szexuális szolgáltatást nyújtanak.

De ha téged minősítenek, akkor egyből sírás jön, meg hogy milyen csúnya dolog minősíteni másokat.

Te milyen jogon bélyegezel meg másokat? Milyen nevelést kaptál otthon?

2024. máj. 8. 10:00
 44/45 A kérdező kommentje:

43

A 41 mintha rólad irt volna.

“ generálsz magadnak valami problémát, amibe kapaszkodhatsz.”

Én nem írtam olyanokat hogy a nő az 3 betölthető lyuk, és semmire nem alkamas a férfi kielégítésén kívül. Ezek csak a te fejedben vannak.

2024. máj. 8. 10:30
 45/45 anonim ***** válasza:

#44:

"Én nem írtam olyanokat hogy a nő az 3 betölthető lyuk"

Ezt a #43 sem írta, úgyhogy fejed be a szalmabábozást.

2024. máj. 8. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!