Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elég lehet egy nőnek? Vagy ilyen férfi felejtse el a párkapcsolat reményét?
35/F
179/100
Szakma + érettségi
320 nettó kereset
Önkormányzati lakás 80 nm
1 kutya + 2 macska (nem kijárósak)
Nem akar tovább tanulni, munkahelyet váltani vagy bármin változtatni ; kivéve a súlya (azon dolgozik 10x éve eddig nem sok eredménnyel)
11
Miért kuka ? A kutya a kertben van. A 2 macska valóban bent és gyakran kell a szőrt takarítani. De aki szereti őket annak ez nem probelma. Nem szereted az állatokat ? 😐
14
Régebben akartam de már nem. 35 évesen már késő. És egy gyerekhez sok pénz kell.
Ha gyakrabban mennél sétálni a kutyáddal, fogynál is.
Mit dolgozol amúgy?
16
Tegnap este. Miért össze akarsz futni mikor te is sétáltatod? Bp ?
Külföldön élek, de Budapesten is csak ritkán álltam le más kutyásokkal beszélgetni.
Csak érdekelt, elvégre a napi egy-két sétáltatás nem csak a kutyának, de neked is jót tenne.
Nálam ezen tulajdonságok legtöbbje, külön-külön is kizáró ok lenne! Nem még egyben! 😳
Egyrészt, ez iszonyuan alacsony kereset, de még a dupláját is keveslem. Én jobban szeretek úgy élni, hogy mondenre van pénz, nem kell a boltban fillérezni, el tudunk menni nyaralni, és tudni, hogy nem okoz problémát egy váratlan kiadás, (pl.autó elromlik) Másrészt, ha nem akarsz változtatni, nem kell, de nem értem, miért a nők a hibásak, amiért ilyen paraméterekkel nem akarnak téged??? Képezd magadat....Azt irtad, hogy tiszteled a nőket, de téged nem tisztelnek... Hát elárulom: Egyáltalán nem tiszteled a nőket! Ha tisztelnéd őket, nem neveznéd tisztelennek azt, hogy nem veled kezdenek... 😏
A tulsúly nem zavarna, a jelenlegi parommal 4 honapja vagyunk együtt, 98 kg volt, és már 10et leadott mellettem (én sportos vagyok).
Az állatokat szeretem, nekem is van cicám. De, ha csak ilyen ferfi érdeklődne irantam, inkább egyedül maradnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!