Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elég lehet egy nőnek? Vagy ilyen férfi felejtse el a párkapcsolat reményét?
35/F
179/100
Szakma + érettségi
320 nettó kereset
Önkormányzati lakás 80 nm
1 kutya + 2 macska (nem kijárósak)
Nem akar tovább tanulni, munkahelyet váltani vagy bármin változtatni ; kivéve a súlya (azon dolgozik 10x éve eddig nem sok eredménnyel)
31
Jó, de en pl Bp.i vagyok, tehát itt ismerkedem, és a Bp.i atlag fizetést veszem alapnak. Akit amugy zavar a fizetese, miért nem vált munkát?
Kérdező, te magad is tudod, hogy ez nagyon kevés. Arrol nem beszélve, hogy ez foleg azokat a noket zavarja, akik nálad joval tobbet keresnek! 800-1M már tényleg jó fizetesnek számit. Bp.n olyan 5-600 az átlag! Engem az ambicio hiánya zavar, hogy oké, szar-szar, de azért meg nem mozdulnál, hogy ez változzon, hogy jobban keress, hogy fejleszd, képezd magadat. Rengetegen tanulnak munka mellett (én is) ez csak kifogás, hogy te munka miatt nem akarsz. 😏
Kérdező,a külsőd sz*r (különben nem itt nyígnál a sokadik ugyanilyen kérdés alatt).
Nyíltan bevallod, hogy trollkodsz meg manipulálsz + beéred azzal a langyos f*ssal, amiben élsz = a belsőd is sz*r.
Ezek után mégis mit akarsz?
Másnak simán elég lehet de neked nem.
Addig nem is lesz elég amíg ezt hiszed, hogy ezeken múlik a siker.
Indoklás incel vagy.
37
Persze ez csak kifogás. Ha gazdag meg jóképű lennék akkor azonnal mindent megadnàl. Még orált is.
39
Nem tartod durvának hogy úgy beszélsz bárkiről hogy “szar” ? Mert pocakos meg nem gazdag azonnal “szar” ? 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!