Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez elég lehet egy nőnek? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elég lehet egy nőnek? Vagy ilyen férfi felejtse el a párkapcsolat reményét?

Figyelt kérdés

35/F

179/100

Szakma + érettségi

320 nettó kereset

Önkormányzati lakás 80 nm

1 kutya + 2 macska (nem kijárósak)

Nem akar tovább tanulni, munkahelyet váltani vagy bármin változtatni ; kivéve a súlya (azon dolgozik 10x éve eddig nem sok eredménnyel)

2024. máj. 7. 09:49
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
24 vagyok, 27 Budapesten a BKV is fizet egy buszosnak 600 nettot...csakhogy nem Budapest az egész ország.
2024. máj. 7. 15:03
 32/45 anonim ***** válasza:
47%

31

Jó, de en pl Bp.i vagyok, tehát itt ismerkedem, és a Bp.i atlag fizetést veszem alapnak. Akit amugy zavar a fizetese, miért nem vált munkát?

Kérdező, te magad is tudod, hogy ez nagyon kevés. Arrol nem beszélve, hogy ez foleg azokat a noket zavarja, akik nálad joval tobbet keresnek! 800-1M már tényleg jó fizetesnek számit. Bp.n olyan 5-600 az átlag! Engem az ambicio hiánya zavar, hogy oké, szar-szar, de azért meg nem mozdulnál, hogy ez változzon, hogy jobban keress, hogy fejleszd, képezd magadat. Rengetegen tanulnak munka mellett (én is) ez csak kifogás, hogy te munka miatt nem akarsz. 😏

2024. máj. 7. 15:38
 33/45 A kérdező kommentje:
Budapesten még mindig nem 600 nettó az átlagbér.
2024. máj. 7. 16:22
 34/45 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező,a külsőd sz*r (különben nem itt nyígnál a sokadik ugyanilyen kérdés alatt).

Nyíltan bevallod, hogy trollkodsz meg manipulálsz + beéred azzal a langyos f*ssal, amiben élsz = a belsőd is sz*r.

Ezek után mégis mit akarsz?

2024. máj. 7. 17:22
 35/45 anonim ***** válasza:
91%

Másnak simán elég lehet de neked nem.

Addig nem is lesz elég amíg ezt hiszed, hogy ezeken múlik a siker.

Indoklás incel vagy.

2024. máj. 7. 20:42
 36/45 A kérdező kommentje:
Incel mániás 😀 én nem vagyok az
2024. máj. 7. 21:00
 37/45 anonim ***** válasza:
71%
A felsoroltak nem zavarnának. A lekezelő ostobaság és primitívség jelent nálam áthidalhatatlan szakadékot. ("Pna nem jár soha")
2024. máj. 7. 21:36
 38/45 A kérdező kommentje:

37

Persze ez csak kifogás. Ha gazdag meg jóképű lennék akkor azonnal mindent megadnàl. Még orált is.

2024. máj. 8. 06:41
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van? Az egész élővilág így működik, maga az élet így működik. Miért választana bármelyik élőlény valami szart ahelyett, amiben nagyobb potenciál van? Emberként még könnyebb is a dolgod, mert egy kicsit másként működnek a dolgok, de az elemi mozgatórugó ugyanaz. Annyi mindent el lehet érni emberként, csak kellene egy egészséges mindset, ami nincs meg, ahogy látom.
2024. máj. 8. 08:36
 40/45 A kérdező kommentje:

39

Nem tartod durvának hogy úgy beszélsz bárkiről hogy “szar” ? Mert pocakos meg nem gazdag azonnal “szar” ? 😒

2024. máj. 8. 08:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!