Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is igazságtalan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is igazságtalan, hogy nem lehet párkapcsolatot kialakítani szex nélkül? 28F

Figyelt kérdés
Engem sosem érdekelt a szex, nem is vágyok rá, szóval szerintem ilyen aszexuális lehetek, vagy nem tudom hogy mondják azt amikor valaki semleges szexuális értelemben. Ettől függetlenül jó lenne egy lány társnak, volt is már olyan akivel jól kijöttem, tetszettem is neki, egészen addig míg ez a téma elő nem jött. Onnantól nem is foglalkozott velem, meg bárkivel próbálok ismerkedni, senki nem fogadja ezt el. Komolyan ennyire lehetetlen így találni valakit?
máj. 6. 16:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ismerkedj aszexuis társkeresőn. Neked is könnyebb lesz meg a normális nőknek is akik akarnak szexelni.
máj. 7. 13:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!