Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nők szempontjából idősebb férfiak nyomulását a koruk vagy a külsejük teszi undorítóvá?
Attól undorító hogy tudatosul benned, majdnem apáddal egykorú vagy konkrétan az öreges külső, pocak, kopaszság, ősz haj stb. Vagy mindkettő?
Az miért van hogy ha ritkán ugyan de egy férfi viszont 10-15 évvel fiatalabbnak néz ki, annak miért nem nézik a valós életkorát?
Őt miért fogadják el?
Mindkettő. Akinek nincs apakomplexusa, az a közös értékrend, közös élethelyzet és a hasonló kinézet vonza. Az ember nem szívesen fekszik le egy apa/anxa figurával, hisz a saját anyjával/apjával se tenné, csak hs itt meg van bolygatva.
A pszichológiától eltekintve is abszolút nem tetszenek az idősebb férfiak külsőre se.
Én 30 vagyok és tegnap is a 20 éves barátnőm mellett ébredtem. Egy jóképűbb (relatív tudom), magas, fiatal arcú és fiatalnak kinéző férfi vagyok.
Ezerszer jobban elfogadnak így a fiatal nők, hogy jól nézek ki és hogy fiatalabbnak nézek ki 5-7 évvel a koromnál. Nyilván ha ronda lennék és öregnek kinéző, akkor nem lenne sikerem a 20-23 körüli csajoknál.
Attól függ...
Egy jó kiállású, fiatalos, egészséges külsejű, jól szituált negyvenes férfi kulturált érdeklődése azért nem ugyanaz, mint egy lerúgott ötvenes akoholista óbégatása, hogy megdugna.
Az előbbi szerintem nem zavar egy felnőtt nőt.
8
Én egy évvel vagyok fiatalabb nálad és nem föltétlenül értem, hogy miért... Nagyon zavar mondjuk egy kulturált vacsorameghívás? Miért?
Vagy ha ez "nagyon zavar" kategória, akkor mit mondasz a bunkó nyomulásra?
És ezt úgy mondom, hogy eszembe sem jutna 30 felettivel randizni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!