Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgyek, lehet boldognak lenni egy "biztonsagosan
valasztott" kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Egyik baratnom aki erosen hizasra hajlamos es arcra/magassagra sem tud igazan megfelelni a mai noi szepsegidealnak rengeteg csalodas utan felesegul ment egy jo ronda apolatlan kover keveset kereso ferfihez es most 4-en egyutt laknak a srac szuleinek a hazaban.
Gondolom a dontesben fontos szerepet jatszott hogy ennek a sracnak ilyen kartyak mellett 0 mozgastere van a lanyoknal es o biztos nem lep ferrre es igy nyugodt elete lehet legalabb es ha barki kerdezi mondhatja hogy hazas.
Van ertelme ebbe menekulni vagy inkabb az orok magany?
A tokeletes baba arcu, csont sovany, 175cms hosszu szoke haju dus ajku 25 eves lanyok kerlek kimeljenek a valaszukkal.
Talán szeretik egymást. Megértik egymás problémáit, mert hasonlókon mentek keresztül. Lehet, hogy elképesztően jó a szex köztük. Amiben nem vagy benne, azt nem fogod megérteni.
tegnap 08:52
2/22 A kérdező kommentje:
Nehez tudom elhini hogy barmelyik no ferfikent tud tekinteni egy 33 eves sracra aki meg mindig anyuci szoknyaja alatt el.
Ez nem a penzrol szol hanem arrol hogy valaki teljesen eletkeptelen.
tegnap 08:56
3/22 anonim válasza:
Simán el tudom képzelni, hogy nagyon boldogok együtt. Kívülről persze nem lehet tudni, hogy mi a helyzet, de mivel rosszabb ez, mint évekig válogatni, és kiégni a folyamatban?
tegnap 09:01
4/22 anonim válasza:
Attól, mert te így látod, ők még lehetnek boldogok. Ismerek egy ilyen párt. Nemrég született gyerekük is. A karácsonyi fotón úgy néznek ki, mint egy középkori film gnóm díszletei. Elnézést, hogy így mondom. De teljes boldogságban élnek. A nők nem ugyanazt látják és keresik egy férfiben. És a férfiak sem ugyanazt látják egy nőben.
tegnap 09:02
5/22 anonim válasza:
A barátnődnek már minden mindegy volt, csak legyen valakije.Neki ez a boldogság.Egyedül ő is ugyanúgy életképtelen mint a férje.
tegnap 09:02
6/22 anonim válasza:
Én is csúnya nő vagyok. A mi esetünkben sajnos nem téma a boldogság. Az alap, hogy nem lesz. A kérdés az, hogy mi a kisebb rossz, az élhetőbb, a könnyebben elviselhető. Nos, az örök magányra csak az itteni fiatal, lehetőségekben bővelkedő, pluszban esetleg jó helyen élő nők mondanak lelkesen igent. De amikor ott vagy pl. 55 évesen, a származási családod már "kihalt", a barátaid a saját életük menedzselését is örülnek, ha bírják energiával és idővel, tehát gyakorlatilag magadra maradtál, és ehhez mondjuk vidéken vagy, egy egyre erősebben elc.-osodó helyen, ahonnan nem is tudsz mozdulni... egyből nem lelkesít annyira az örök egyedüllét.
tegnap 09:05
7/22 A kérdező kommentje:
6-os sajnos nagyon igaz, ilyenkor mindig rendesen megcsap az erzes hogy az elet nem egy Disney mese...
tegnap 09:08
8/22 anonim válasza:
Persze, hogy lehet boldognak lenni! Micsoda kérdés ez? Talán mindenkinek ugyanazt kell jelentse a boldogság?
tegnap 09:13
9/22 anonim válasza:
Örök magányra mondtam igent lassan 50 évesen.Elcigányosodó város,lehetőségek teljes hiánya mellett.És nem bántam meg.10 éve kiegyensúlyozottan élek mindennemű kapcsolati vihar nélkül.Nem kell elviselnem egy másik ember szeszélyeit is végre.Az otthon az már tényleg a nyugalom szigetévé vált.
tegnap 09:15
10/22 anonim válasza:
Én nem tudnék boldog lenni és lefeküdni se valakivel, aki nem vonzó a számomra. Az más kérdés, hogy a vonzalom sokrétű dolog. Ha a nő számára valamiért vonzó, akkor működhet simán a dolog. De én egyelőre nem vagyok magányos. Ha már tényleg megőrít valakit a magány, akkor ez is lehet jobb döntés, mint a teljes befordulás (már amennyiben ez megakadályozza a befordulást, mert nekem ez se evidens.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!