Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holgyek, lehet boldognak lenni egy "biztonsagosan valasztott" kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egyik baratnom aki erosen hizasra hajlamos es arcra/magassagra sem tud igazan megfelelni a mai noi szepsegidealnak rengeteg csalodas utan felesegul ment egy jo ronda apolatlan kover keveset kereso ferfihez es most 4-en egyutt laknak a srac szuleinek a hazaban.

Gondolom a dontesben fontos szerepet jatszott hogy ennek a sracnak ilyen kartyak mellett 0 mozgastere van a lanyoknal es o biztos nem lep ferrre es igy nyugodt elete lehet legalabb es ha barki kerdezi mondhatja hogy hazas.

Van ertelme ebbe menekulni vagy inkabb az orok magany?

A tokeletes baba arcu, csont sovany, 175cms hosszu szoke haju dus ajku 25 eves lanyok kerlek kimeljenek a valaszukkal.

dec. 28. 08:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a 33 éves srác, aki még mindig anyuci szoknyája alatt él, hihetetlenül jól tud szeretni és dugni. Voltam már olyan "életképes" - ahogy te mondod - független, jól kinéző hapsival, akinek fogalma sem volt, hogy kell rendesen dugni. Az emberek nem ugyanazt keresik egymásban.
dec. 28. 09:25
 12/22 A kérdező kommentje:
11-es nekem jo sex alapja hogy fizikailag vonzonak tartom a partnerem es nem az hogy egy akrobata az agyban.
dec. 28. 09:27
 13/22 anonim ***** válasza:
Látod, hogy lehet.
dec. 28. 09:46
 14/22 anonim ***** válasza:
7: 6-os vagyok, egyébként úgy írtam ezt, hogy még "csak" 33 múltam, és 10,5 éve egyedül vagyok. Tehát nem tudtam még rávenni magam ilyen "biztonságosan választásra", de tisztában vagyok vele, látom, hogy muszáj lesz majd. Egyelőre még könnyen vagyok, él a származási családom, segítségre/ápolásra sem szorul senki, és itt most van felnövekvőben-szaporodóban az igazán brutál, drogos, bűnöző c.-generáció (a "régiek" nem ilyen durvák, és a létszámuk is kisebb). 10-15 év múlva qrva nagy bajok lesznek már, és engem ötvenpár kg-s, harmatgyenge nőként "megesznek reggelire". De ha nem is ők, akkor jön egy stroke vagy valami baleset, bármi, a kórházba esetleg még bejutok, de konkrétan az sem lesz, aki egy váltás ruhát, wc-papírt meg kanalat behozzon, a többiről nem is beszélve. Hosszan lehetne ezt még fejtegetni, de maradjunk annyiban, hogy a totális magányt kevesen viselik jól, és ez nem életképtelenség.
dec. 28. 09:51
 15/22 anonim ***** válasza:
Ezt csak a hölgy tudhatja. Kívülállóként nem látunk mások életébe. Lehet, jól megtalálja a közös hangot ezzel a férfival.
dec. 28. 10:40
 16/22 anonim ***** válasza:

Csúnya nőként írom, hogy suba subához, guba gubához.

Ráadásul úgy nőttem fel, hogy anyám és nagyanyám azt mantrázta, hogy férjhez kell menni. Csak ugye az én külsőmmel... Mindegy, összejött, szerencsére a gyermekünk nem csak okos, hanem szép is.

dec. 28. 10:40
 17/22 anonim ***** válasza:
#12 Miből gondolod, hogy ők nem látják vonzónak egymást? Szép is lenne, ha mindenkinek azt kellene vonzónak gondolni, akit te. Ne legyél irigy mások boldogságára. Az ilyen kérdések kiírásából az szűrődik le, hogy téged zavar, hogy masoknak jobb, mint neked, még azoknak is, akiket te magadhoz képest alsóbbrendűnek találsz.
dec. 28. 11:05
 18/22 anonim ***** válasza:

"nekem jo sex alapja hogy fizikailag vonzonak tartom a partnerem es nem az hogy egy akrobata az agyban"

Látszik, hogy te sem szexeltél még. Hiába szép valaki, ha egy darab fa.

dec. 28. 11:06
 19/22 anonim ***** válasza:
55%

"akkor jön egy stroke vagy valami baleset, bármi, a kórházba esetleg még bejutok, de konkrétan az sem lesz, aki egy váltás ruhát, wc-papírt meg kanalat behozzon, a többiről nem is beszélve. Hosszan lehetne ezt még fejtegetni, de maradjunk annyiban, hogy a totális magányt kevesen viselik jól, és ez nem életképtelenség."

Lassan működőképes kórház sem lesz....és attól, hogy van valaki melletted, az nem lesz garancia arra, hogy be is jön hozzád.Sok ilyen esetet látok.Még a 8. telefon hívás után sem méltóztatik a kedves pár megmozdulni, annyira szarik a bent fekvőre.Tehát ugyanott vagy mint nélküle.Aztán vagyunk mi akik helyette ellátják a beteget.De ez is csak addig lesz így, amíg a mi korosztályunk nem dől ki.

dec. 28. 11:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Hasonló biztonságos választásom volt. 29 évesen egyedül voltam egy csalódás után. Nálam a szex fontos szerepet játszott, hogy legyen állandó partnerem. Azt gondoltam legfeljebb majd elválok. 23 éve együtt vagyunk.
dec. 28. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!