Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Màs nő is érzi úgy hogy sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Màs nő is érzi úgy hogy sose fog kelleni kapcsolatra egy férfinak?

Figyelt kérdés
2024. máj. 4. 13:20
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
61%
#30 ez full hülyeség. Miért gondolják a férfiak, hogy a nőknek végtelen lehetősége van?
2024. máj. 11. 19:38
 32/45 anonim ***** válasza:
31: Egyértelmű. Azért, mert nekik nő = szép nő. Nyilván a szép nőknek végtelen van. Egy átlagosnak, na pláne egy csúnyácskának meg... hát, az nem számít nőnek (szerintük), úgyhogy kit érdekel.
2024. máj. 11. 20:43
 33/45 anonim ***** válasza:

#32 azért a szép nőknek sem egyszerű... az oké, hogy sokan meg akarják dugni őket, de nagyon nehéz kapcsolatot találniuk nekik is...

Sőt, sokszor látom, hogy szerintem csúnyább lányok vannak évek óta kapcsolatban, a gyönyörűek meg évekig próbálkoznak de senkivel nem sikerül a dolog.

Szóval ezek a kijelentések nagyon sok sebből vérzenek, és tisztán látszik, hogy nincs normális értékrendje ezeknek a férfiaknak, akik így gondolkoznak.

2024. máj. 11. 22:13
 34/45 anonim ***** válasza:

"Miért gondolják a férfiak, hogy a nőknek végtelen lehetősége van?"

Hát, csak azért mert a nők többségének végtelen lehetőségei vannak. Nem másért

Aláírom hogy a nők egy nagyon szűk rétege van annyira visszataszító hogy egy szinten tengődnek az átlagos férfiakkal, illetve idősödve drasztikusan megzuhannak a lehetőségek, de amúgy igencsak korlátlan (fiatalon és minimális külső adottságok mellett)

2024. máj. 11. 22:35
 35/45 anonim ***** válasza:
#34 te szingli vagy?
2024. máj. 11. 22:41
 36/45 anonim ***** válasza:
Éppen az vagyok, eltaláltad 35#
2024. máj. 11. 22:42
 37/45 anonim ***** válasza:
#36 micsoda meglepetés, erről beszéltem. Ezzel a hozzáállással sose fogsz tudni megtartani magad mellett egy nőt.
2024. máj. 11. 22:49
 38/45 anonim ***** válasza:

37#

Ő nem tudott megtartani engem

De amit írtam igaz, már eleve azt hogy engem felszedett, nem érdemelte meg.

És ez általános jelenség, túlzott előnyben vannak a nők, kb. bármit megtehetnek az extra luk révén

2024. máj. 11. 22:54
 39/45 anonim ***** válasza:
#38 xddd undorító a hozzáállásod
2024. máj. 11. 23:00
 40/45 anonim ***** válasza:
Valóban undorító, a helyzet amelyben a nők előnyben vannak a férfivel szemben
2024. máj. 11. 23:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!