Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Màs nő is érzi úgy hogy sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Màs nő is érzi úgy hogy sose fog kelleni kapcsolatra egy férfinak?

Figyelt kérdés
2024. máj. 4. 13:20
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
79%
Persze, de férfiak is éreznek így.
2024. máj. 4. 13:30
 2/45 anonim ***** válasza:
42%
Miért érzed így? Csak másra kellesz?
2024. máj. 4. 13:35
 3/45 anonim ***** válasza:
43%
Biztosan. De akkor keress egy olyan férfit, akinek kapcsolatra is kellesz.
2024. máj. 4. 13:55
 4/45 anonim ***** válasza:
62%
Igen. Ráadásul főleg a szex témakör miatt, amitől még szánalmasabb az egész.
2024. máj. 4. 13:57
 5/45 anonim ***** válasza:
19%

Egy chadnek biztosan nem kellesz, legfeljebb szexre ha kinézel valahogy

Ez van, így jártál

2024. máj. 4. 14:10
 6/45 anonim ***** válasza:
Miért gondolod úgy kérdező, hogy nem kellenél egy férfinak kapcsolatra?
2024. máj. 4. 14:16
 7/45 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nagyon sokan éreznek hasonlóan. Pl én is, csak én fordítva.

Te miért gondolod ezt?

2024. máj. 4. 14:18
 8/45 anonim ***** válasza:
79%

Csatlakozom. Jelenleg nem latom, hogy lenne barmi eselyem. Nem jatszmazom, nem jatszom a nehezen kaphatot, nem erzem magamat szepnek, kapcsolatom sem volt eddig soha, az eletben is hatrebb vagyok kicsit a korosztalyomban. Alapvetoen introvertaltabb is vagyok, erzelmileg kicsit instabilabb vagyok, erzekeny lelku is vagyok, kepes vagyok feladni magamat masokert, nem vagyok kepes arra, hogy elerjem masoknal azt hogy tartsanak tobbre. Lassan ott tartok, hogy velem van a baj abszolut. Vegulis nem vagyok az, aki az a mosolygos tipus egyfolytaban, aki lagy es noies.

Koszi a kerdest, nagyon aktualis nalam es betalalt. Az utobbi evekben egy ferfiba sikerult csak belebotlanom, aki valamit megmozgatott bennem, es o rola is kiderult, hogy csak a fiokban tartogat, en meg az onbecsulesemet adtam fel. Pedig mikor mar pont tul voltam rajta, akkor kellett felbukkannia ujra.

Bocsi nem tudok semmi pozitivat mondani, talan csak annyit, hogy engedd el a temat egy idore es kkncentralj magadra. Sokkal tobb boldogsag van az eletben, nem kell hozza egy ferfi. Rengeteg szar kapcsolat van.

2024. máj. 4. 14:21
 9/45 anonim ***** válasza:
51%

Utolso vagyok, ha van kedved egy keveset beszelgetni, akkor irj privatban.

27/n

2024. máj. 4. 14:21
 10/45 A kérdező kommentje:

Mert màr randi előtt nyomjàk a sex témàt.

Ismerős férfi minden előzmény nélkül àthív magàhoz stb.

2024. máj. 4. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!