Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Màs nő is érzi úgy hogy sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Màs nő is érzi úgy hogy sose fog kelleni kapcsolatra egy férfinak?

Figyelt kérdés
2024. máj. 4. 13:20
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
23%

Na látod, az ilyenekből tudhatod, hogy valakinek nincsenek komoly szándékai. Ha te komoly kapcsolatot szeretnél legalább gyorsan le tudod őket építeni. De ez még nem jelenti azt, hogy senkinek ne kellenél. Hidd el, hogy hasonlóval minden nő találkozik elég sokszor..

2024. máj. 4. 14:29
 12/45 anonim ***** válasza:
7%
Attól miért ne lennének komoly szándékai, hogy szexelni akar? Nőként kérdem. Ha megtetszik valaki, én is szexelni akarok vele, ennek semmi köze ahhoz, hogy mit tervezek a jövőben.
2024. máj. 4. 14:32
 13/45 A kérdező kommentje:

Szerintem aki komolyat akar az nem szexel indít

De èn mèg nem talàlkoztam olyannal aki komolyat akart volna

2024. máj. 4. 14:40
 14/45 anonim ***** válasza:
14%

13

Semmi köze a kettőnek. Ha én komoly kapcsolatot akarok, pont nincs kedvem játszmázni.

2024. máj. 4. 14:45
 15/45 A kérdező kommentje:
Ebben mi a jàtszma?
2024. máj. 4. 14:48
 16/45 anonim ***** válasza:
34%

Abban, hogy nem fekszel le azzal, aki tetszik neked, mert ez "komoly"? Hát nem is tudom.

Nyilván más, ha nem vonzódtok egymáshoz, de ha igen, akkor a "komoly kapcsolat" miatt még egy ideig el kell játszani, hogy nem? Vagy ez hogy van?

Férfiaknál sem értettem soha...

2024. máj. 4. 14:50
 17/45 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem aki komoly kapcsolatot akar az nem kezdi el szexuális dolgokkal traktálni a másikat addig kurvára még nem is találkoztak egymással. Persze nincs baj azzal ha vágysz a szexre és azzal sem, ha lefekszetek egymással ha vágytok rá, de szerintem hülye dolog ilyeneket írogatni egy nőnek.. ebből kb azt mutatod, hogy kanos gyökér vagy, semmi mást.
2024. máj. 4. 15:06
 18/45 anonim ***** válasza:
72%
Igen, én is pislogok csak, mikor még nem is találkoztunk, de kb. a szokásos pár kérdés után arról kérdez, mekkora a méret, amit szeretek, meg milyen póz a kedvencem, meg borotválom-e és, ha igen, milyenre, stb, stb.
2024. máj. 4. 15:13
 19/45 anonim ***** válasza:
70%

Ez azért így sarkítás.

Ha te csak ilyeneket fogtál eddig ki, akkro vagy kretének területén élsz, vagy veled is van némi gond.

2024. máj. 4. 15:57
 20/45 anonim ***** válasza:
40%
Sokan, a férfiak is ííg érzik.
2024. máj. 4. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!