Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan leheljek magamba lelket a randikhoz ha kiégtem már a net társkertől?
Nem birom már egyedül. Sok volt. Így keresgetek. Tele a net fura alakokkal, vagy igénytelenek vagy foglaltak szeretőt keresnek, amikor meg azt hiszem végre megfogtam az isten lábát, akkor rendszerint randikon dobok egy hátast és már első pillanattol azt nézem mikor léphetek már le..de ha nem első pillanattol akkor miután meghallgattam az életét.
Ezek után már nem is reménykedek. A legutóbbi randikra szinte már nem is sminkelek ki se öltözöm, semmi izgatott varakozás sincs bennem, és inkább meg akarnám előzni a bajt is, jó lenne előzetes videocset is de ők inkább akarnak találkozni.
És mára már szerintem teljesen ki is égtem.
De van egy újabb randim. A srác próbál "vigasztalni", hogy nyugi tőle ne tartsak, tőle ne féljek. (Dehát ez nem így megy. Mivel még nem láttam élőben)
Na es ma még szinte ki se mozdultam az ágybol se igy, mert már depresszió is kezd rámtelepdni a sok inkompetens ronda vagy nárci vagy paraszt vagy ronda vagyok de csakszexetakarok tipusu "állatoktól".
Fel kéne valahogy tápaszkodnom újra a padlóról de egyre nehezebben megy már :(
Ilyenkor honnan vegyek ambíciót erőt ehhez?
Igen egy fogatlanhoz, vagy nárcihoz képest, meg ami a felhozatal, a nőcsaló senkiháziak, az idegennel szexet akarók, a monika shows életűekhez képest én nem csak hibátlan vagyok, hanem annál így bőven több is.
Szerintem ha a mostani is csalódást okoz amire 99% az esélye, befejeztem megint a keresést.
Mai randira úgy készülök, mint a temetésemre. Így legalább izgalmas is. Mert hogy a pasitól nem az, hát mitől legyen akkor izgalmas a randi.
Az utolsó készülődés egy pasinak, az utolsó smink egy pasinak, az utolsó út egy pasi felé, tiszta "halálsoron" lesz az egész odamenet, az utolsó felvett mosoly a fejemre, utoljára hallgatom meg az utolsó "férfit", utoljára ülök végig egy randit úgy, hogy jézus, mikor mehetek már haza, hogy szabadulok innen.
Tényleg a múltheti pasival is így jártam, hogy megbeszéltük hogy találkozunk egy kávézó előtt. A kávézó elott volt több pasi is es olyanok is akik csak akkor parkoltak le kocsival. Néztem mindenkit, melyik lehet ő. Egyik sem..hanem aki ujabb érkezett volt és egy quzimódó. Na az volt az, akivel társkeren beszéltem a sok pasi közül:(
Lehet a mai randira valami fekete szalagszerűt fonok a hajamba.
Lehet be kéne tennem fülesbe vmi jó zenét ehhez, meg inni is mikozben megyek az úton az utolsó randira lépésenként haladva, szembenézni azzal az utolsó pasival, aki utoljára okoz csalódást a pasikban.
12
Az a baj, hogy az ilyen negatív hozzáállás már chaten át jön, a normálisabb pasik pedig menekülni fognak, így maradnak az alják. Lehet, hogy egy pszichológus tudna segíteni, de ő is csak akkor, ha te szeretnél változtatni, ennek kell lennie az első lépésnek
Ajánlom figyelmedbe az alkoholt
Megiszol egy deci vodkát mondjuk a randi előtt, és mindjárt rendben leszel. Majd a randi alatt is töltsél rá egy kicsit
Ne vidd túlzásba, de sokat tud segíteni oldani a feszkót és a hamgulatot
Tényleg ebben a pasikat komolyan csodálom is. Ők valahogy olyan boldogak nő nélkül. Minden nap munka, aztán otthon vagy akárhol edzés, kocsiban zene, haverok sütögetések horgászat vagy sör, állandó jókedv, állandó vigyor, otthon főznek vacsi alvás, én meg detto ugyanebben csak szenvedek, mint a pokolban. Mert nekem ez az egész így üres és értelmetlen és leépít és toxic. Nekik meg ez menyország.
Többen küldtek már otthonrol olyan fotókat ahogy főznek vagy ahogy bunkeresen bebújva tv-znek. Ők erre "büszkék", nekik ez boldogság. Mosolyogva osztják meg örülnek annak is, milyen finomat főznek, még részletezik is hogyan csinálta, meg milyen jók a ledfényeik a hálóban vagy bármit bemutatnak örömmel.
Nekem meg ha a melo után a főzés kaja wc lenne az életem meg a tv, én abba meg bele is pusztulnék, vagy minimum a pszichiátrián kötnék ki kényszerzubbonyban.
Néha fel se birom fogni ezeket a különbségeket köztem meg a pasik közt. Ez csak úgy plusz beugrott.
18
Ez nem igaz, pasik között is vannak, akik nem bírják a magányt (valószínűleg amúgy több ilyen van, mint nők körében). Ékes példa erre az incelek, de rajtuk kívül is sokan vannak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!