Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan leheljek magamba lelket a randikhoz ha kiégtem már a net társkertől?

Figyelt kérdés

Nem birom már egyedül. Sok volt. Így keresgetek. Tele a net fura alakokkal, vagy igénytelenek vagy foglaltak szeretőt keresnek, amikor meg azt hiszem végre megfogtam az isten lábát, akkor rendszerint randikon dobok egy hátast és már első pillanattol azt nézem mikor léphetek már le..de ha nem első pillanattol akkor miután meghallgattam az életét.

Ezek után már nem is reménykedek. A legutóbbi randikra szinte már nem is sminkelek ki se öltözöm, semmi izgatott varakozás sincs bennem, és inkább meg akarnám előzni a bajt is, jó lenne előzetes videocset is de ők inkább akarnak találkozni.

És mára már szerintem teljesen ki is égtem.

De van egy újabb randim. A srác próbál "vigasztalni", hogy nyugi tőle ne tartsak, tőle ne féljek. (Dehát ez nem így megy. Mivel még nem láttam élőben)

Na es ma még szinte ki se mozdultam az ágybol se igy, mert már depresszió is kezd rámtelepdni a sok inkompetens ronda vagy nárci vagy paraszt vagy ronda vagyok de csakszexetakarok tipusu "állatoktól".

Fel kéne valahogy tápaszkodnom újra a padlóról de egyre nehezebben megy már :(

Ilyenkor honnan vegyek ambíciót erőt ehhez?

2024. máj. 4. 12:54
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem, ha így érzel jelenleg akkor hagyd egy picit ezt az egész ismerkedés dolgot és keress valami olyat amiben tényleg örömödet leled. Nem kell görcsösen ismerkedni, főleg akkor nem, ha ennyire nincs hozzá kedved.

Azt írod nem bírod egyedül.. oké, de a jelenlegi állapot sem tűnik jobbnak ahol stresszelsz az egészen.

2024. máj. 4. 13:04
 2/31 anonim ***** válasza:
63%
Ne randizz egy darabig. Én is totál kiégtem, az utolsókra már eleve úgy indultam, hogy csak gyorsan legyen vége és végül egyikkel se foglalkoztam az első randi után. Éld az életed, szerezz barátokat, mászkálj el valahova, aztán ha élőbe összehoz valakivel az élet, akkor az remek.
2024. máj. 4. 13:09
 3/31 A kérdező kommentje:
De már az egyedülléttől is kiégtem. Teljesen megbolondít már ez ism
2024. máj. 4. 13:24
 4/31 anonim ***** válasza:
6%
Van baj rendesen kérdező, ha az 1 nőre jutó 10férfiből se vagy képes választani akkor a gond biza benned van, nem kicsit.
2024. máj. 4. 13:26
 5/31 A kérdező kommentje:

De nézd már 1 nőre milyen 10 férdi jut..

Hazasak foglaltaj vagy foga sincs csak szexet akar mindenkivel az se baj ha pr.sti se, pénzt is adnának merthát segiteni akar, aztán a nőverők is, vagy akikkel meg se lehet jelenni sem, meg az "első randin szexbéjbi? Benne vagy?"-barmok is.

Akivel ma randizok attól már kerdezni is alig merek az életéről. Szetintem jobb ha nen tudom, mert megint lefordulnékba székről is. Nagyvonalakban vagyok csak képben hogy becsületesen dolgozik. Akkor csak nem lehet egy drogos tróger. De már félek többet megtudni is a másikról.

2024. máj. 4. 13:32
 6/31 anonim ***** válasza:

Az a baj, ha ennyire negatívan állsz a dologhoz akkor bevonzod az ilyen embereket.. Mármint akinek esetleg lenni igénye, de nem kommunikálsz már vele rendesen a sok csalódás miatt, azzal azért nem fog semmi alakulni, mert szimplán úgy van vele, hogy téged nem is érdekel. Ez lehet hülye példa, de engem pl zavarna, ha "már kérdezni is alig merek az életéről. Szerintem jobb ha nem tudom, mert megint lefordulnék a székről is." lenne.

Aki meg alapból nem akar semmit csak szexet azt meg nem zavarja, ha nem kérdezel róla semmit..

2024. máj. 4. 13:41
 7/31 anonim ***** válasza:
7%

Jol nézetek meg a kérdezőt, tipikus példája a csak kidobó/roszfiú külsejűt jobbra húzogatónak, majd ide jön sírni, hogy parasztok/nőverők/igénytelenek stb.

Hülyeséget csinál, majd el kezd sírni, hogy milyen rossz a világ. Pont az effélék miatt vannak lenézve a nők, a hozzád hasonlok miatt, akik annyira életképtelenek, hogy egy extrémen nekik kedvező környezetben sem képesek választani a saját hülyeségük miatt.

Jobb is ha nem próbálkozol kérdező, el nem tudom képzelni mekkora sötétség lapulhat még ott. Az ilyenekkel nem csoda, hogy max szex kapcsolatra akarnak menni, a redflag a holdról is látható....

2024. máj. 4. 13:48
 8/31 anonim ***** válasza:
61%

Naív vagy, ha szerinted csak a rossz fiús külsejű férfiak olyanok amiket az 5-ös válaszban írt a kérdező.

Kérdező, próbáld meg megszeretni az egyedüllétet, keress olyan elfoglaltságokat amik feltöltenek. Az emberek olyanokhoz vonzódnak akik jól érzik magukat a bőrükben egyedül js.

2024. máj. 4. 13:52
 9/31 anonim ***** válasza:
13%

7#-nek igaza van, mégha szavazni nincs is értelme rá.

Az a lényeg itt is, hogy jön a buta lány sírni hogy nem jó senki, aztán magába nézni nem képes.

Peeersze, minden férfi egy selejt csak ő a NŐ a tökéletes, ohhh

Szegény tündérke, hát milyen világ ez hogy nem kérik meg a kezedet a tökéletes alfahímek?

Undorító

2024. máj. 4. 14:17
 10/31 anonim ***** válasza:
43%

Erre szerintem senki nem fog tudni jó választ adni, pedig igény lenne rá. Én is eljutottam erre a pontra. Ott adtam fel, amikor már arra sem tudtam rávenni magam, hogy elkezdjek chatelni egy új emberrel. Nem ám találkozni... Csak az a baj, hogy élőben meg nem fog senkivel összehozni az élet, max házas apucikkal. És amúgy én is jó rég egyedül vagyok már, ebből is elég. Ez már nem az a szint, hogy csak egy kis szünet, meg engedd el...

Szóval nem tudom, hogyan tovább, olyan jó lenne erre egy tuti tipp. Mert így, hogy feladtam, töröltem magam, csak az a biztos, hogy soha nem lesz már férfi az életemben. Ahhoz meg még túl sok van hátra.

2024. máj. 4. 14:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!