Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik manapság a legfontosabb rajtengedélyek egy ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
2024. máj. 3. 08:48
21/26 anonim válasza:
20, mintha a férfiak nem várnának el ugyanennyit. Vagy az természetes, ha ugyanazt elvárjuk, csak akkor tűnik fel, mekkora túlzások vannak?
22/26 anonim válasza:
Csak saját tapasztalatból tudok beszélni.
Ezek közül nekem a harmadik az esetek többségében bevált. Egy kézzel meg sem tudom számolni hány nő esetében (viszont ez a módszer elsősorban Magyarországon működik nagyon hatásosan, Nyugat-Európában csak viselkedéssel és személyiséggel tudtam sikereket elérni)
23/26 anonim válasza:
Incel gyökerek jönnek a dumájukkal hogy minden nőnek csak a gazdag jópasi kell, mintha nekik nem csak a plasztikkurvák kellenének 😂
24/26 anonim válasza:
23. Nem csak incelek mondjak, de nem kell ko gazdagra gondolni .. a noknek az 500k vagy feletti fizetesu ferfiak kellenek..
25/26 anonim válasza:
24, talán mert ők is annyit keresnek? Ha egyinknek sem kell lejjebb adni, vagy feljebb vinni az életszínvonalunkat, már egy probléma ki van pipálva.
26/26 anonim válasza:
25. ezek a nok 200-300k kozott keresnek altalaban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!